Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kartingų kovoms Kaune vos per dvi dienas užsiregistravo 100 dalyvių

Ketvirtadienio vakarą Kauno vidaus patalpų kartodrome „Kartlandas“ įvyks pirmasis „NP kart wars“ etapas. Iki 100 dalyvių apribota registracija užsipildė per kiek greičiau nei dvi paras, tad organizatoriai tikisi išties karštų kovų ir puikių lenktynių.
Kartai
Kartai / Justo Samaliaus nuotr.

Dalyvių sąraše netrūksta Lietuvos automobilių pasaulyje gerai žinomų pavardžių: šių metų vidurio Europos „Porsche“ taurės antros vietos nugalėtojas Ignas Gelžinis, gerai žinomas kartingų meistras, Igno pusbrolis Andrius Gelžinis, „Siųsk pigiau – Žaibelis 10“ pilotas Ignas Palaima, Lietuvos automobilių sporto federacijos „Drifto“ komiteto pirmininkas Antanas Kyguolis ar pastarųjų metų autosporto damų elite įsitaisiusi, „Renault Sport-Sostena“ komandos atstovė Indrė Senkutė. 

Šias girdėtas pavardes nuo lengvų pergalių stabdyti ketina vietiniai kartodromo herojai – moterų įskaitos vienvaldė lyderė, kartodromo rekordininkė Kristina Sabūnienė, dažnas įvairių renginių prizininkas Darius Macas ar šiuo metu kartodromo rekordą savo kišenėje laikantis, VšĮ „Nemuno žiedas“ vadybininkas Jonas Šiaudikis. 

Komandinėje įskaitoje taip pat laukiama intrigų – jau minėtasis Darius Macas vos tik paskelbus registraciją į komandinę įskaitą valandos bėgyje sulaukė net 8 kvietimų burti komandą iš kurių teko išsirinkti tik vieną – Vilių Sviderskį. Šis duetas bent kol kas laikomas vienais iš favoritų, tačiau norinčių pasipriešinti jiems tikrai atsiras.

Artėjantį ketvirtadienį visos dalyvių įsivaizduojamos persvaros privalės ištirpti, nes norėdami užtikrinti vienodas lenktyniavimo sąlygas, organizatoriai nusprendė kiek modifikuoti „Kartlando“ trasą, tad bet kokie prieš tai turėti įgūdžiai didelio pranašumo neatneš. 

Savo tinkamą požiūrį į šį renginį išreiškė ir pats kartodromas. Norėdami užtikrinti tikrai kokybiškas ir tolygias lenktyniavimo sąlygas, „Kartlando“ vadovai nieko nelaukę nuvyko į Varšuvą ir nupirko dar du to pačio modelio ir komplektacijos kartingus – taip iš viso 11 kartingų bus atrinkti 8, kurie ir tarnaus artėjantį ketvirtadienį. Dar viena naujovė, kuri bus pristatyta – galimybė savo išmaniajame telefone stebėti ne tik bendrus rezultatus, bet ir kiekvieno asmeniškai įveikto rato laiką, o programa leis nesunkiai matyti ar greitėjate, ar vis dar reikia pasistengti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius