Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kauno rajone susikaus stipriausi Baltijos šalių motociklininkai

Liepos mėn. 12-13 d. Lapėse, Kauno rajone, vyks Baltijos šalių motociklų kroso Enduro čempionato trečiasis etapas. Kartu tai bus ir Lietuvos čempionato II-jo etapo  varžybos. Jose dalyvaus per 100 pajėgiausių šios sporto šakos sportininkų.
Enduro krosas Lapėse
Enduro krosas Lapėse / Organizatorių nuotr.

Šiame etape varžysis ne tik Lietuvos, bet ir Latvijos, Estijos stipriausi sportininkai dalyvaujantys Pasaulio ir Europos Enduro kroso čempionatuose, Dakaro ralyje.

Tai motociklų sporto pasaulyje puikiai žinomi sportininkai, lietuviai – daugkartinis motokroso čempionas Arūnas Gelažnikas, daugkartinis Lietuvos Enduro ir Cross Country čempionas, Baltijos čempionatų prizininkas Danielius Žoštautas, latviai – Dakaro ralio dalyvis Einars Vinters, Baltijos šalių čempionas E1 klasėje Edgars Silinš, estai – Pasaulio Enduro čempionato prizininkas Aigar Leok, Dakaro ralio dalyviai Toomas Triisa ir Mart Meeru ir kiti.

Organizatorių nuotr./Enduro krosas Lapėse
Organizatorių nuotr./Enduro krosas Lapėse

Sportininkų ir žiūrovų laukia dvi dienos įtemptų varžybų ir neužmirštamų akimirkų. Tiek pirmą, tiek antrą dieną sportininkų laukia 55km ilgio įdomi, daug jėgų ir ištvermės pareikalausianti trasa, kurią lenktynininkams teks įveikti po tris kartus. Be to, dalyvių lauks ir du 3,5km ilgio greituminiai ruožai.

Šioms varžyboms buvo atnaujinta ir praplėsta trasa, tad sportininkų lauks statūs pakilimai ir nusileidimai, miško keliukai ir sunkiai pravažiuojami ruožai, kurie tikrai neleis nuobodžiauti, nei dalyviams, nei žiūrovams. Įdomiausios trasos vietos bus lengvai pasiekiamos žiūrovams. 

Lenktynių startas 13 valandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius