Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laima Kybartienė raiškaus skaitymo įgūdžius pritaikė ralio trasoje su Vytautu Švedu

Dvidešimt šešeri metai skaitymo. Ilgametę patirtį televizijoje turinti sveikinimų koncerto vedėja Laima Kybartienė puikiai žino, kaip nepasimesti stresinėse situacijose. Tačiau šį kartą žinomai moteriai teko raiškaus skaitymo įgūdžius pritaikyti visiškai kitoje srityje – skaitant ralio stenogramą.
L.Kybartienė išbandė šturmanės kėdę
L.Kybartienė išbandė šturmanės kėdę / 98.lt nuotr.

L.Kybartienė ryžosi iššūkiui – išbandyti save šturmano amplua.  Moteris pirmąsyk sėdo į ralio  automobilį ir šturmanavo lenktynininkui Vytautui Švedui, kuris šiuo metu aktyviai ruošiasi  „300 Lakes rally“ lenktynėms, kur sieks jau penktąjį kartą apginti čempiono titulą.

„Šiandien man pirmą kartą šturmanaus moteris, kuri skaitys stenogramą ir rodys kelią. Aš tikiuosi, kad ji skaitys taip pat išraiškingai, kaip kad skaito linkėjimus, padėkas ir sveikinimus“, – juokavo Vytautas Švedas, pasakodamas, jog žinomą laidų vedėją jis pamena nuo pat vaikystės. 

98.lt nuotr./L.Kybartienė išbandė šturmanės kėdę
98.lt nuotr./L.Kybartienė išbandė šturmanės kėdę

Prieš pradedant važiavimą, L.Kybartienė buvo apmokyta profesionalaus šturmano Žilvino Sakalausko, kuris padėjo suprasti, kaip tinkamai iššifruoti stenogramą, kad lenktyniaujant trasoje ją suprastų šalia sėdintis lenktynininkas.

„Jaučiu didelę atsakomybę, bijau, kad nesumaišyčiau pusių  ir kad nenuvažiuotume kur į pievas. Iš tikrųjų viskas gan sudėtinga, bet aš labai stengsiuosi.

Žinau, kad Vytautas Švedas yra vienas geriausių ralio lenktynininkų Lietuvoje, vien dėl to man iškart ramiau“, –  emocijomis dalijosi L.Kybartienė.

VIDEO: L.Kybartienė išbandė šturmanės kėdę

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius