Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laukiama F-1 bolidų pristatymo datų

Interneto platybėse prasidėjo spėlionės, kada „Formulės-1“ komandos oficialiai pristatys savo 2012 m. sezonui skirtą techniką.
F-1 Abu Dabio GP lenktynės
F-1 Abu Dabio GP lenktynės / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 „Formulė 1“

Prancūzų „Auto Hebdo“ teigimu, „Red Bull“ ekipa savo RB8 bolidą pirmą kartą pademonstruos likus dviem dienoms iki bandymų pradžios, vasario 5 d., bazėje Milton Keynese (Didžioji Britanija).

Neoficialūs šaltiniai tvirtina turintys ir naujojo „Lotus“ automobilio pristatymo datą – esą ši komanda, šiemet dar vadinta „Renault“, savo techniką parodys diena vėliau – vasario 6 d.

„Williams“ ekipa, „Auto Hebdo“ tvirtinimu, savo FW34 greičiausiai pristatys ne Europoje, o Katare, kur yra įkūrusi technikos centrą. Teigiama, kad ceremonija bus skirta ne tik technikai, bet ir galimo naujo rėmėjo – QNB banko – pagerbimui.

Primename, kad „Mercedes“ komanda jau anksčiau paskelbė, kad jos naujasis bolidas vėluos ir bus pradėtas bandyti tik vasario 21 d. Automobilis oficialiai turėtų būti pristatytas panašiu metu.

Tikimasi, kad dauguma ekipų savo techniką pademonstruos jau pirmojoje bandymų sesijoje Jereze (Ispanija), kuri bus pradėta vasario 7 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius