Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lenktynių mėgėjai šturmuos trasą naujoje ir ambicingoje varžybų serijoje „Fast Lap“

Jau šį šeštadienį profesionalioje žiedinių lenktynių trasoje Nemuno Žiedas startuoja naujas lenktynių ciklas pavadinimu „Fast Lap“.
S2000 ir  EVO VIII lenktyniauja
S2000 ir EVO VIII lenktyniauja / Organizatorių nuotr.
Organizatorių nuotr./Lotus Exige S
Lotus Exige S

Lenktynės paremtos paprastu principu – automobiliai pagal variklio darbinį tūrį suskirstomi į klases ir dviejų, pusvalandžio trukmės, sesijų metu dalyviai privalo kuo greičiau įveikti trasos ratą. Dalyvių automobilių parkas pasižymi modelių įvairove: nuo egzotiško Lotus Exige S iki VW Golf II.

2008 metų lapkričio mėnesį, kaip vasaros sezono uždarymas, startavo bandomosios „Fast Lap“ lenktynės, kurios susilaukė itin didelio susidomėjimo, o atsiliepimai apie renginį tiek iš dalyvių, tiek iš žiūrovų pusės buvo labai geri.

Organizatorių nuotr./Fast Lap dalyviai
„Fast Lap“ dalyviai

Šių varžybų populiarumą lemia tai, kad tai yra tarpinis variantas tarp profesionalaus autosporto ir eilinio vairuotojo, kur savo meistriškumą gali įrodyti tiek paprasti tiek profesionalūs vairuotojai lygiomis sąlygomis.

Į pirmąjį šių metų „Fast Lap“ etapą užsiregistravo maksimalus dalyvių skaičius – 48. Ir visi jie tai padarė anksčiau laiko! Džiugu paminėti, kad tarp užsiregistravusių yra visi trys praeito etapo greičiausieji. O taip pat sulaukta naujų šviežutėlių dalyvių gūsio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius