-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lewisas Hamiltonas: noriu, kad tėvas būtų tėvas

„McLaren“ pilotas Lewisas Hamiltonas antradienį paskelbė, kad tėvas Anthony daugiau nebus atsakingas už jo karjerą „Formulėje-1“, praneša timesonline.co.uk.
Iki šio L.Hamiltono tėvas buvo piloto vadybininkas
Iki šio L.Hamiltono tėvas buvo jo vadybininkas. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

L.Hamiltonas visuomet tvirtino, kad negali įsivaizduoti savo gyvenimo „Formulėje-1“ be nuolatinės tėvo palydos ir paramos. Tačiau dabar jis priėmė paties vadinamą teigiamą sprendimą vietoj tėvo įdarbinti profesionalų vadybininką.

„Man jau 25 metai. Neišvengiamai ateina laikas tam tikriems pokyčiams“, – sakė naujam sezonui su komandos draugu Jensonu Buttonu besirengiantis britas. Pirmasis „Formulės-1“ etapas vyks kovo 14 dieną Bahreine.

„Per pastaruosius kelerius metus patys ieškojome rėmėjų ir patarimų. Tuo metu man patiko, kad viskuo rūpinasi tėvas, nes aš juo pasitikėjau, – žurnalui „Autosport“ sakė L.Hamiltonas. – Dabar reikia palypėti truputį aukščiau ir tai bus teigiamas žingsnis.“

Neatrodo, kad tarp tėvo ir sūnaus būtų perbėgusi katė. Hamiltonas vyresnysis, kaip ir anksčiau, (nuo 2007 metų) rengiasi dalyvauti ir stebėti visus „Formulės-1“ etapus. Vis dėlto laikas tokiems pokyčiams buvo ne pats parankiausias – naujojo sezono išvakarės.

„Šiuo metu mane labiausiai jaudina mintis, kad mano tėvas vėl bus tik mano tėvas“, – teigė 2008 metais „Formulės-1“ pasaulio čempionatą laimėjęs L.Hamiltonas. „McLaren“ pilotas labiausiai norėtų susigrąžinti tuos ryšius, kokie paprastai būna tarp sūnaus ir tėvo.

„Man reikia vadybininko, kuris pasirūpintų visais reikalais, ir tėvo, su kuriuo galėčiau pasidžiaugti laimėjimais. Noriu su tėvu išgerti alaus, nueiti pažaisti boulingo, kartu atostogauti. Noriu, kad tėvas paklaustų: „Kaip sekasi ruoštis sezonui?" Noriu, kad tėvas būtų tėvas“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius