Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvių komanda pretenduoja tapti Baltijos šalių „enduro“ vicečempionais

Į Kauno rajone, Lapėse vykusį ketvirtąjį Baltijos šalių čempionato ir Lietuvos antrąjį etapus susirinko 40 dalyvių. Susirinko vieni iš pajėgiausių Baltijos šalių „enduro“ sportininkų. Ir pirmą kartą per daugybę metų absoliučios įskaitos nugalėtoju, aplenkęs artimiausią konkurentą estą Martiną Leoką 1/100 sekundės dalimi, tapo lietuvis, Arūnas Gelažnikas.
Baltijos šalių „enduro“ čempionato ketvirtasis etapas Kaune
Baltijos šalių „enduro“ čempionato ketvirtasis etapas Kaune / („MK Vytis“ nuotr.)

Apie 60 km ilgio trasa, 2 specialūs „enduro“ ir kroso testai, puikus oras ir gera nuotaika bei nuolat virusi kova džiugino žiūrovus. „Enduro“ testas driekėsi pievomis, ežero krantine. Kroso testas smėlingoje trasoje. Čia ir būriavosi daugiausia žiūrovų. Veržlūs sportininkai ne vieną džiugino šuoliais ir techniškai atliekamais posūkiais. Varžybose taip pat pirmą kartą dalyvavo mergina iš Baltijos šalių, „MK Vytis“ komandos narė Rima, kuriai puikiai pavyko įveikti pirmasias jai tokio tipo varžybas.

Itin džiugu, kad likus vienam etapui iki čempionato pabaigos, lietuvių komanda „MK Vytis“ galutinėje, komandinėje įskaitoje užima 2-ąją vietą. Ir paskutiniame etape Latvijoje kovos ir sieks išlaikyti Baltijos šalių „enduro“ vicečempionų titulą. 2012 metais sunkiai iškovotas titulas buvo pirmasis toks Lietuvos „enduro“ istorijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius