Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos ralio čempionate Ramūnas Čapkauskas artėja prie Vytauto Švedo

IV LARČ etapas, Ralis „Žemaitija 2015“ (anksčiau žinomas kaip „Saulės“ ralis) vyko Kelmės apylinkėse birželio 26-27 dienomis. Po pirmosios dienos trijų greičio ruožų R.Čapkausko ir T.Šipkausko ekipažas buvo 4-toje vietoje, nuo lyderių M.Samsono ir M.Varžos atsilikinėdami 50 sek.

Viskas sprendėsi antrąją ralio dieną. Šeštadienį laukė 100 km greitų kilometrų Žemaitijos žvyrinėse trasose. Ramūnas su Tomu iš pat ryto ėmė kopti į viršų, laimėjo tris greičio ruožus ir prieš paskutinį, 9 GR, jau  buvo ralio lyderiai.

Antrojoje vietoje buvęs Latvijos ralio meistro Janio Vorobjovo ekipažas atsilikinėjo 9,7 sekundėmis. Deja, lemiamas greičio ruožas geriau susiklostė svečiams, jie jį laimėjo jį 12,4 sekundės ir galutinėje ralio įskaitoje aplenkė R.Čapkauską ir T.Šipkauską 2,7 sekundės.

Dariaus Kibirkščio / fotodarius.lt nuotr./Ramūnas Čapkauskas ir Tomas Šipkauskas „Žemaitijos“ ralyje
Dariaus Kibirkščio / fotodarius.lt nuotr./Ramūnas Čapkauskas ir Tomas Šipkauskas „Žemaitijos“ ralyje

Ralyje užimta 2 vieta absoliučiai ir 1 vieta I-oje įskaitoje. Įpusėjus Lietuvos ralio čempionatui iškovoti labai svarbūs taškai, leidę koviniu atstumu priartėti prie Vytauto Švedo ir Žilvino Sakalausko dueto. Laukia dar trys LARČ etapai, tad visa kova priešakyje.

Lenktynininkai laukia visų ralio gerbėjų Zarasuose, „300 lakes rally“ varžybose, sako nuoširdų „ačiū“ rėmėjams, kurių dėka gali siekti aukštų rezultatų ralio trasose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius