Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

M.Webberis: „Mercedes“ komandai gali tekti keisti lenktynininkų porą

Markas Webberis mano, kad „Mercedes“ ekipa turės priimti svarbų sprendimą dėl lenktynininkų poros 2015 metams: ar išlaikyti esamą lenktynininkų tandemą Nico Rosbergą ir Lewisą Hamiltoną, ar kažkurį iš jų pakeisti.
Lewisas Hamiltonas
Lewisas Hamiltonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

L.Hamiltono ir N.Rosbergo santykiai yra įtempti ir dar pablogėjo po susidūrimo Belgijos GP metu, po kurio britas teigė, jog vokietis nesistengė išvengti susidūrimo. Nors N.Rosbergas pratęsė kontraktą su „Mercedes“ komanda, o L.Hamiltono kontraktas galioja iki 2015 metų pabaigos, M.Webberis teigia, kad yra tikimybė, jog bus nuspręs vienam iš lenktynininkų leisti palikti komandą po šio sezono.

„Bus įdomu, ne tik iki šių metų pabaigos. Šiuo metu jie nedirba kaip komanda. Ar tikrai yra gerai juos laikyti drauge ir 2015 metais? Atrodo lyg pilotai paiso tik savo interesų ir ar jie galės dirbti drauge ateityje?“, – sakė australas.

„Scanpix“ nuotr./Markas Webberis po paskutinių savo F-1 lenktynių Brazilijoje
„Scanpix“ nuotr./Markas Webberis po paskutinių savo F-1 lenktynių Brazilijoje

M.Webberis tiki, kad „Mercedes“ pilotai dėl čempiono titulo kovos tarpusavyje, o arčiausiai esančiam Danieliui Ricciardo tam reikia, kad įvyktų kažkas nepaprasta: „Mercedes“ ekipa turi sprogti iš vidaus, jog Danielis iškovotų čempionų titulą“.

„Kai jie grįš į trasą, galvos tik vienas apie kitą. Kitų lenktynėse lyg nebūtų. „Mercedes“ pilotai yra susikoncentravę tik į tai, kaip įveikti vienas kitą. Ir taip nutinka visada, kai turi tokį dominuojantį bolidą“, – teigė buvęs „Formulės-1“ pilotas.

„Scanpix“ nuotr./Nico Rosbergas
„Scanpix“ nuotr./Nico Rosbergas

„Jie lengvai laimės konstruktorių taurę, todėl pilotai žino, jog viskas kas liko yra lenktynininkų įskaita ir čempiono vardas joje“, – kalbėjo M.Webberis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius