-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mantas Kulvinskas – pirmas lietuvis Vengrijos šoninio slydimo varžybose

Šį savaitgalį Vengrijoje vyksta ketvirtasis šių metų Rytų Europos „drifto“ čempionato („Prestigio EEDC“) etapas. Jame dalyvauja ir vienintelis lietuvis - Mantas Kulvinskas. „Mantinga“ komandos atstovas bendroje EEDC įskaitoje kol kas žengia trečias ir turi neblogas galimybes šioje vietoje likti ir po viso 2014-ųjų sezono.
EEDC varžybos Vengrijoje
EEDC varžybos Vengrijoje / Giedriaus Matulaičio nuotr.

Penktadienis Mariapočės trasoje prasidėjo „drifterių“ treniruotėmis, kurios tęsiasi ir šeštadienio rytą. Šeštadienį popiet vyks kvalifikacija, o vakare ir poriniai važiavimai, kuriuose paaiškės ketvirtojo „Prestigio EEDC“ etapo nugalėtojas.

„Mantas treniruotėse atrodė greitas, tačiau neišvengė kontakto su trasą juosiančiais atitvarais. Kelios detalės lūžo, bet viskas sutvarkoma“, – pasakojo komandos fotografas Giedrius Matulaitis.

Be lūžusio spoilerio ir buferio, M.Kulvinsko trečios serijos BMW atsisveikino su pavarų dėže. 700 „arklių“ galios neatlaikiusi transmisija vieno važiavimo metu atsisveikino su ketvirta pavara, tačiau komandos mechanikams tai netapo kliūtimi – reikalingos detalės greitai buvo pakeistos ir BMW „chuliganas“ su „Toyota“ varikliu vėl pajudėjo į treniruotes.

Po trijų „Prestigio EEDC“ etapų Rygoje, Minske ir Kaune bendroje čempionato įskaitoje pirmauja latvis Kristapas Blušas, surinkęs 300 taškų. 252 taškus turi jo tautietis Gvido Elksnis, 222 – M.Kulvinskas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius