Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mercedes“ su Schumacheriu „Formulėje-1“ taikysis į pirmąjį trejetuką

2009-uosius „Mercedes“ baigė viena po kitos sekusiomis visą „Formulės-1“ pasaulį sudrebinusiomis žiniomis. Pirmiausia buvo įsigyta kątik „Formulės-1“ čempione tapusi „Brawn“ ekipa, o vėliau į didįjį sportą sugrąžintas ir septyniskart pasaulio čempionas legendinis vokietis Michaelis Schumacheris. Visgi „Mercedes“ vadovai išliko realistiški ir kitą sezoną užsibrėžė tikslą būti tarp pirmų trijų greičiausiųjų.
Net ir turėdami savo gretose tituluočiausią visų laikų „Formulės-1“ pilotą M.Schumacherį, kalbėdami apie kito sezono planus „Mercedes“ išlieka realistiški
Net ir turėdami savo gretose tituluočiausią visų laikų „Formulės-1“ pilotą M.Schumacherį, kalbėdami apie kito sezono planus „Mercedes“ išlieka realistiški. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„2010 metų čempionate mūsų tikslas bus patekti tarp trijų pirmaujančių komandų Konstruktorių taurėje. Savaime suprantama, tam mums reikės laimėti etapus ir ne vieną“, – pareiškė „Mercedes“ sporto direktorius Nickas Fry.

„Šiuo metu yra nepaprastai sunku užsibrėžti aukštesnius tikslus, nes mes nežinome kas bus didžiausi mūsų varžovai 2010 metų čempionate, – aiškino N.Fry. – Manau, jog kitą sezoną labai stipri bus „Ferrari“. „McLaren-Mercedes“ taip pat turėtų būti labai greita. Į šių komandų gretas galbūt dar įsiterps „Red Bull“ su Sebastianu Vetteliu.“

„Taigi kol nepamatysime kokio pajėgumo yra mūsų varžovai, mes negalėsime tiksliai žinoti savo tikslų. Tačiau jei kito sezono pabaigoje nepateksime tarp trijų pirmųjų, būsime nepaprastai nusivylę“, – pasakojo „Mercedes“ sporto direktorius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius