Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Metų autosporto veido“ prizas atiteko Benediktui Vanagui

GAZAS.LT gruodžio ir sausio mėnesiais organizuoti 2013-ųjų autosporto geriausiųjų rinkimai baigėsi. Labiausiai automobilių sportą 2013-aisiais populiarinusiu žmogumi išrinktas Benediktas Vanagas. Jo kompanija organizuoja „Halls Winter Rally“ varžybas, o jis pats dalyvauja įvairiose ralio varžybose bei Dakaro ralio maratone.
Iš kairės: Donatas Večerskis ir Benediktas Vanagas
Iš kairės: Donatas Večerskis ir Benediktas Vanagas / Pauliaus Sviklo / 15min nuotr.

B.Vanagas tik prieš kelias savaites grįžo iš Dakaro maratono, kur kartu su šturmanu Andrejumi Rudnickiu užėmė 35-ą vietą iš daugiau nei 140-ies lenktynes pradėjusių ekipažų. Praėjusį savaitgalį vyko vadinamoji greičiausia žiemos šventė „Halls Winter Rally“, kurioje dalyvavo daugiau nei 40 stiprių Lietuvos ir užsienio valstybių ralio ekipažų.

Lenktynininkas pasakojo, kad norėtų kitąmet vėl dalyvauti Dakaro ralyje: „Mano poreikiai dabar didesni. Šiemetiniu pasirodymu esu patenkintas kur kas labiau nei pernykščiu ir Dakare jaučiuosi kur kas stipriau – žinau, kas ten dedasi. Tad norėčiau technikos, su kuria galima kovoti ir dėl rezultato.“

Kalbėdamas apie praėjusį „Halls Winter Rally“ B.Vanagas teigė, kad renginys praėjo sėkmingai ir jau aštuntus metus organizuotas išlieka vienu populiariausių ralių Lietuvoje. 2013-ųjų metų autosporto renginio rinkimuose šis ralis užėmė antrą vietą, nusileidęs tik 1000 km lenktynėms. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius