Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

MINI WRC komanda rimtai nusiteikusi sudėtingam Suomijos etapui

Gegužės mėnesį įveikusi pirmąjį savo etapą prestižiniame Pasaulio automobilių ralio čempionate (FIA WRC) Italijoje, MINI WRC komanda su specialiai raliui paruoštu „MINI John Cooper Works WRC“ ruošiasi antrajam etapui, kuris liepos 28-30 d. vyks Suomijoje.
„MINI John Cooper Works WRC“
„MINI John Cooper Works WRC“ / Gamintojo nuotr.

Iš Italijos etapo ne savo noru turėjęs pasitraukti komandos lenktynininkas Krisas Meeke teigia, kad yra visiškai pasiruošęs artėjančioms lenktynėms ir tikisi šiame etape parodyti tai, ką automobilis ir komanda sugeba geriausio.

„Nors Suomijos etapas tikrai nebus iš lengvųjų, aš tikiu savimi, komanda ir automobiliu, kuris yra patikimas ir gali važiuoti išties labai greitai“, - sako K. Meeke.

Jo teigimu, kitą savaitę vyksiantis Suomijos etapas bus vienas sudėtingiausių visame šių metų ralyje, nes teks važiuoti žvyrkeliais ir susidurti su patyrusiais bei savo kelius puikiai išmanančiais suomių lenktynininkais, kurie turės neabejotiną pranašumą. 

Gamintojo nuotr./„MINI Countryman WRC“ – specialus MINI pasiūlymas
Gamintojo nuotr./„MINI Countryman WRC“ – specialus MINI pasiūlymas

MINI WRC ralio komandą, kuriai vadovauja ilgametę patirtį turintis automobilių žinovas Davidas Richardsas, sudaro kvalifikuoti automobilių specialistai ir du pagrindiniai komandos lenktynininkai - airis Krisas Meeke ir ispanas Dani Sordo.

Šių metų Pasaulio automobilių ralio čempionatą sudaro 13 skirtingose šalyse vykstančių etapų, kuriuose dalyvauja 11 automobilių gamintojų komandų. Po Suomijos etapo MINI WRC komanda planuoja dalyvauti dar keturiuose čempionato etapuose : Vokietijoje (rugpjūčio 18-21 d.), Prancūzijoje (rugsėjo 29 – spalio 2 d.), Ispanijoje (spalio 20-23 d.) ir Didžiojoje Britanijoje (lapkričio 10-13 d.).

Oficialios MINI atstovės Lietuvoje „Krasta auto“ pardavimų ir rinkodaros vadovės Rasos Klimavičiūtės teigimu, įmonė nusprendė Pasaulio čempionato ralio nuotaika užkrėsti ir Lietuvos vairuotojus, kurie netrukus galės pasijusti lyg vairuodami MINI WRC komandos automobilį.

„Nuo šios savaitės „Krasta auto“ salonuose MINI gerbėjai jau gali užsisakyti specialų „MINI Countryman WRC“ modelį, kuris vairuotojams vien savo išvaizda neabejotinai padės išsiskirti iš minios ir pasijusti lyg ralio trasoje“, - sako R. Klimavičiūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius