Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Moterų ralio 2017“ dalyvėms teks įveikti specialią „Mazda“ užduotį

„Inchcape Motors“ kolektyvas jungiasi prie didžiausio Lietuvoje tik moterims skirto pramoginio autosporto renginio „Moterų ralis 2017“. Renginio savaitę „Inchcape Motors“ Vilniaus salone vyks ralio dalyvėms skirtas susitikimas – informacinis seminaras. O renginio „Moterų ralis“ metu, dalyvės susidurs su automobilių atstovybėje jų laukiančia „Mazda“ intriguojančia užduotimi.
„Mazda CX-3“
„Mazda CX-3“

Anot „Inchcape Motors“ rinkodaros vadovės Justės Šataitės, renginyje bendrovės komanda dalyvaus su „Mazda“ prekės ženklu. „Moterų ralio“ dalyvės turės išskirtinę progą susipažinti su tiesiai į renginį atkeliavusia atnaujinta „Mazda CX-3“. Šis „Mazda“ modelis taps renginio automobiliu-vizitine kortele.

„Turėdami tokį kompaktišką miesto visureigį, koks yra „Mazda CX-3“, mes tiesiog negalime nedalyvauti tokiame renginyje kaip „Moterų ralis“. „Mazda CX-3“ yra stilingas, madingas ir spalvingas miesto automobilis, orientuotas būtent į moteris. Šį automobilį dailiosios lyties atstovės mėgsta ir dėl stilingos išvaizdos, ir dėl vairavimo komforto, ir dėl patogumo“, – sakė J. Šataitė.

Neringa Simson ir Justė Šataitė
Neringa Simson ir Justė Šataitė

Vienos „Moterų ralio“ organizatorių Neringos Simson teigimu, „Mazda CX-3“ – tai stilingas automobilis, geriausiai atspindintis bendrą renginio nuotaiką. Renginys išsiskiria savo „moteriškumu“: čia vyrauja stilius, mada, puiki atmosfera, daugybė spalvų.

„Prieš kelis metus pradėjus organizuoti „Moterų ralį“, nesitikėjome, kad jis iškart taps vienu laukiamiausių aktyvių moterų laisvalaikio renginiu. Toks susidomėjimas renginiu yra puikus stimulas atsinaujinti. Šiemet „Moterų ralis“ bus dar įdomesnis. Prie mūsų prisijungus „Inchcape Motors“ su „Mazda“ prekės ženklu, renginio dalyvėms galėsime pasiūlyti įdomių ir netikėtų papildomų užduočių“, – sakė N. Simson.

Balandžio 19 d., trečiadienį, 19 val. „Inchcape Motors“ Vilniaus salone, adresu Laisvės pr. 137, vyks renginio dalyvėms skirtas susitikimas – informacinis seminaras. Jame būsimos dalyvės susipažins su „Moterų ralio“ specifika, naujovėmis, iššūkiais, gaus praktinių patarimų, galės užduoti klausimus renginio organizatoriams ir tokiu būdu geriau pasiruošti pačiam renginiui.

„Mazda CX-3“
„Mazda CX-3“

Balandžio 22-ąją, renginio „Moterų ralis“ metu, dalyvės susidurs su intriguojančia „Mazda“ užduotimi. Užduotis bus praktinė ir susijusi su naujais „Mazda“ modeliais. Daugiau detalių apie užduotį organizatoriai neatskleidžia, tačiau tos, kurios norės susipažinti su naujausiais „Mazda“ modeliais ir pasiruošti renginiui, laukiamos salone jau dabar.

„Šiemet vasario mėnesį Lietuvoje pasirodė atnaujinta „Mazda3“, balandį pasirodys atnaujinta „Mazda2“, o vasarą – visiškai naujas „CX-5“ bei atnaujintas „CX-3“. Atnaujinta „Mazda6“ Lietuvoje pristatyta pernai lapkritį. Su visomis šiomis naujienomis galima susipažinti „Inchcape Motors“ Lietuvos automobilių salonuose“, – teigė „Inchcape Motors“ rinkodaros vadovė J. Šataitė.

„Moterų ralyje“ kasmet dalyvauja ir „Inchcape Motors“ merginų komandos. Šiemet dalyvaus net trys ekipažai, merginos varžysis su „Mazda“ automobiliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius