-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Motociklininkai atidarė sezoną Nemuno žiede

Sekmadienį Kačerginės „Nemuno žiede“ po ilgos pertraukos vėl sugaudė sportinių motociklų varikliai, sutraukę nemažą būrį dalyvių ir žiūrovų – taip naująjį sezoną organizuojamų motorenginių ciklu pasitiko sporto klubas „Coffee Racers“ ir bendraminčiai. Pirmąkart šiais metais lenktynių trasos asfaltą išbandė Lietuvos motosporto čempionai ir mėgėjai.
Motociklininkų sezono atidarymas Nemuno žiedo lenktynių trasoje
Motociklininkų sezono atidarymas Nemuno žiedo lenktynių trasoje / Organizatorių nuotr.

Sportininkai bandė žiemos metu atliktus mototechnikos patobulinimus ir neslėpė, kad tokio tipo renginys yra puiki proga išbandyti save ir techniką prieš pirmąsias rimtas varžybas – įskaitinį 2011 metų Lietuvos žiedinių motociklų lenktynių etapą, vyksiantį gegužės 7–8 dienomis Poznanėje, Lenkijoje.

„Mums labai malonu pasiūlyti tokį netradicinio formato renginį, suburiantį ir motociklų sporto profesionalus, ir mėgėjus. Sportininkų žinios ir patarimai perduodami motomėgėjams, lavinantiems ne tik greito, bet ir saugaus bei atsakingo važiavimo įgūdžius,“ – teigė minėto sporto klubo prezidentas A.Dautartas.

Aukštą saugumo trasoje lygį renginio metu užtikrino kvalifikuota teisėjų komanda ir budintis greitosios pagalbos automobilis.

Organizatoriai patikino stengsiantys išlaikyti tokius aukštus saugumo standartus ir kituose klubo organizuojamuose renginiuose, kurių artimiausias įvyks gegužės 8 dieną.

Mūsų nuotr./Nedidelis Įkrauk logo

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius