Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

NASCAR lenktynėse – neatsargaus naujoko sukelta avarija

Galima suprasti, kodėl sportinių automobilių važiavimas ovalo formos trasa didžiuliu greičiu taip keri amerikiečių publiką. Kuomet daugiau nei 50 bolidų važiuoja taip arti vienas kito, bet kurią akimirką gali įvykti masinė avarija.
168123318
168123318

Sekmadienį, gegužės 5 d. tą savo kailiu patyrė šių lenktynių naujokas Ricky Stenhouse. Taladegos trasose mėgindamas lenkti varžovus jis stumtelėjo Kurto Busho automobilį, kuris pradėjo nevaldomai slysti ir galiausiai vertėsi. Incidento metu taip pat kliuvo ir Ryanui Newmanui, Danicai Patrick bei dar keletui lenktynininkų.

Panašu, kad R. Stenhousas mėgino pralįsti tarp trasos borto ir 36-uoju numeriu pažymėto J.J. Yelley automobilio. Nepavykus šiam manevrui minėtas automobilis trenkėsi į Kurto Busho bolidą, kuris vertėsi ir nusileido ant Ryano Newmano.

VIDEO: Avarija sekmadienį, gegužės 5 d. vykusiose NASCAR lenktynėse

Tokia įvykių eiga visai nesujaudino lenktynių komentatorių. „Ar ant Ryano Newmano buvo užvirtęs automobilis?“, – klausė vienas. „Atrodo, tai buvo 2009 m. lenktynėse“, – greitai atsako jam kolega. „Manau, tu teisus“, – baigia šią temą pirmasis komentatorius.

Laimei, incidento metu niekas rimtai nenukentėjo. Nebent R. Stenhousas ir jo naujoko išdidumas. Lenktynes laimėjo 34 numeriu pažymėtą bolidą vairuojantis Davidas Raganas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius