Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nico Rosbergas: dar turime kur tobulėti

Po pirmųjų šių metų lenktynių Australijoje pergalę iškovojęs bei vilčių niekam nepalikęs Nico Rosbergas neslėpė džiaugsmo ir teigė, jog „Mercedes“ dar turi, kur patobulėti.
Nico Rosbergas, „Mercedes GP“
Nico Rosbergas, „Mercedes GP“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Puikus startas naujoje „Formulės-1“ eroje. Aistruoliai Australijoje tiesiog nuostabūs, sukūrė puikią atmosferą“, – kalbėjo N. Rosbergas.

„Visi sunkiai dirbome per žiemą ir džiaugiamės puikiu rezultatu. Automobilis buvo labai greitas ir patikimas. Tai pats geriausias koks tik įmanoma sezono startas. Norėčiau padėkoti „Mercedes“, kurie puikiai padirbėjo žiemą. Dabar turime įvertinti ir išanalizuoti visą gautą informaciją. Mes dar galime daug kur patobulėti, o taip pat oponentai nesnaudžia. Na, žinoma, truputį pailsėsime ir pradėsime ruoštis Malaizijos GP.“

Tuo metu antras finišavęs ir geriausią karjeros rezultatą pasiekęs Danielis Ricciardo nesitikėjo tokios sėkmės.

„Prieš 2-3 savaites būčiau viską pastatęs už tai, kad nestovėsime ant podiumo. Esu nepaprastai dėkingas komandai už padarytą pažangą po paskutiniųjų bandymų. Jiems pavyko tai padaryt, nors neįsivaizduoju kaip. Ačiū jiems ir aistruoliams čia, Australijoje. Labai džiaugiuosi būdamas pirmu australu užlipusiu ant podiumo Australijos GP“, – teigė „Red Bull“ ekipos atstovas.

Danijai padovanojęs pirmąjį istorijoje podiumą „Formulės-1“ debiutantas Kevinas Magnussenas nestokojo gerų emocijų.

„Sunku patikėti, kad stoviu ant podiumo savo pirmose karjeros lenktynėse „Formulėje -1“. Automobilis buvo pastebimai geresnis negu anksčiau. Komandai puikiai sekasi tobulinti bolidą. Dideli sveikinimai komandai. Turėjome patikimą ir greitą bolidą. Gaila nebuvo tėčio, kuris šiuo metu lenktyniauja kitur. Su nekantrumu laukiu kitų lenktynių“, – kalbėjo „McLaren“ naujokas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius