-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nico Rosbergas: turbūt nesu toks vokietis, koks L.Hamiltonas yra britas

Vidinė konkurencija ir nemalonių replikų apsikeitimas tarp šio sezono čempiono lyderių Lewiso Hamiltono bei Nico Rosbergo tęsiasi toliau. Šįkart pastarasis „Mercedes“ lenktynininkas turėjo atsakyti į kandžius komandos draugo pasisakymus apie savo tautybę.
Nico Rosbergas
Nico Rosbergas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

L.Hamiltonas prieš Vokietijos „Grand Prix“ lenktynes juokavo, kad N.Rosbergas niekada nėra buvęs Vokietijoje ir potenciali pergalė šioje trasoje nebūtų tarsi „namų“ GP pergalė.

Priminsime, kad N.Rosbergo tėtis Keke Rosbergas yra suomis, o mama Sina – vokietė. N.Rosbergas augo Monake, kur gyvena ir dabar.

Paklaustas, ar save laiko tokiu pačiu vokiečiu kaip L.Hamiltonas save britu, 29-erių metų sportininkas gūščiodamas pečiais atsakė: „Ne, tikrai ne.“

AFP/„Scanpix“ nuotr./Lewisas Hamiltonas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Lewisas Hamiltonas

„Augau ne Vokietijoje, todėl turbūt nesu toks vokietis, koks jis britas. Bet aš save laikau vokiečiu“, – tvirtino N.Rosbergas.

„Mercedes“ ekipos pilotas po praėjusių lenktynių Didžiojoje Britanijoje neteko didesnio pranašumo prieš L.Hamiltoną, kai dėl techninių problemų turėjo anksčiau laiko baigti savo pasirodymą. Visgi vokietis teigė matantis gerų ženklų po antradienį prasidėjusių bandymų pirmosios dienos.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Nico Rosbergas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Nico Rosbergas

„Taip, tai buvo gera diena. Tai labai vertinga diena, nes per lenktynes neturėjome vienodų sąlygų viena po kitos, nes padangos greitai dyla, o jų daug neturime. Čia kiekvieną kartą turėjau naujas padangas ir galėjau atlikti tam tikrus nustatymus, ko paprastai nedaryčiau ir man tai tikrai patiko“, – pridūrė N.Rosbergas.

Po devynių etapų N.Rosbergas pirmauja čempionate, savo sąskaitoje turintis 165 taškus. L.Hamiltonas žengia antras su 161 tašku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius