Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„NP Team“ kartingų čempionato finalas – ketvirtadienį

Kartingų iššūkio finalas reiškia tik vieną dalyką – intrigą. Laimėti visą čempionatą pretenduoja du žmonės – dabartinis lyderis Andrius Gelžinis ir Martynas Griška. Jiems ant kulnų lipa Gediminas Kemeras ir vienodą taškų skaičių turintys Romas „Pokštaitis“ Poškaitis su liūdnai pagarsėjusiu Ignu Gelžiniu. Iš paskos dar vienas Ignas – Palaima. Pastarieji ir dar keletas nepaminėtų turi visus šansus pretenduoti į sidabrą ir bronzą šiame įtemptame čempionate.
„NP Team“ kartingų čempionato trečias etapas
„NP Team“ kartingų čempionato trečias etapas / Martynos Morkūnaitės nuotr.
Temos: 1 Kartingai

Moterų lygoje situacija ne ką liūdnesnė – lyderę Ernestą „piktąją“ Globytę drąsiai aplenkti gali tiek Indrė „perku golfą su lankais“ Senkutė, tiek Agnė Masalskytė. Už jų sekanti Sandra Bartusevičiūtė, deja, jau palaidojo viltis laimėti čempionatą, tačiau jos ne kartą įrodyti vairavimo gabumai (antras geriausias laikas 3 etape) nepalieka abejingų (vyrų).

Žvelgiant į komandinę įskaitą, situacija taip pat neaiški. Pirmauja „GSR TEAM“, atstovaujama jau minėtos Ernestos, Roko Steponavičiaus ir Manto Jurgaičio.

Jiems ant kulnų lipa šio sezono strategijos meistrai – „Montažkė“. Šią komandą atstovauja dvi merginos – Agnė Masalskytė ir Toma Stakėnaitė, kol komandos šturvalą laiko patyręs montuotojas Arūnas Lysenka, kiek labiau žinomas dėl savo vokalinių sugebėjimų.

Treti – „Šampaniukai“. Kaip jie patys įvardino, vieninteliai be „čytų“, t.y. moterų renkantys taškus čempionate. Šią komandą atstovauja Mantas Kuzmarskis, Romas „Pokštaitis“ Poškaitis ir Ignas Palaima.

Artėjantis ketvirtadienis bus karštas ne tik dėl įskaitos taškų, o ir dėl dar kartą pakeistos trasos konfigūracijos. Eismas vyks vėl kita puse nei įprasta „Vilko kartodrome“, taip pat bus perdaryta trasos konfigūracija. Dar viena naujovė – saugumo sumetimais bus draudžiama lenkti viename iš posūkių – už tokį manevrą dalyvis bus diskvalifikuojamas.

Daugiau informacijos ir registracija – „NP Team“ tinklalapyje čia.

VIDEO: NP TEAM kartingų čempiontas II Etapas @ Vilko kartodromas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius