-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„NP Team“ komanda: „Tik tikri profesionalai supranta profesionalus“

Iki pirmojo „Autoplius“ Lietuvos šoninio slydimo čempionato etapo Rygoje likus vos vienai dienai, kauniečių ekipa „NP Team“ vis dar kovoja dėl galimybės startuoti.
Atnaujintas „Republic NP Team“ bolidas
Atnaujintas „Republic NP Team“ bolidas / Andriaus Lauciaus nuotr.

Tik šį antradienį patvirtinta partnerystė su „Galingas.LT“ kolektyvu atvėrė šansus naujam varikliui – „Arena Motor Show“ metu naudotas agregatas buvo skolintas ir dabar jau ilsisi savininko kėbule.

Trečiadienį pavykus įsigyti tinkamą „BMW“ V8 agregatą, komanda puolė implantuoti jį į vietą – per naktis dirbę vaikinai netruko, tačiau susidūrė su netikėtomis problemomis.

„Variklį gavome, pastatėme į vietą, netgi pavyko jį užkurti. Toliau sekė jo kalibravimas ir atsižvelgdami į mūsų draugų „Xtra Racing“ užimtumą ruošiant savo „Xtra Evo“ projektą, pabandėme patys sukalibruoti sudėtingą variklio valdymo sistemą. Po dar vienos nakties darbo supratome, jog tik gaištame laiką ir kreiptis pagalbos vis tik teks“, - pasakojo komandos pilotas Povilas Lencevičius.

Džiaugiamės, kad turime tokius kolegas.

„Džiaugiamės, kad turime tokius kolegas – patys skubėdami pasiruošti „FAST LAP“ varžyboms, jie vis tik sutiko mus priimti išspręsti mums neįkandamas problemas. Tik tikri entuziastai ir profesionalai supranta lenktyninį azartą ir tik tikri kolegos niekada neatsuka nugarų“, - džiaugėsi komandos atstovas Linas Ramoška.

Sukalibruotas variklis vis dar rodo savo kaprizus – daugiau kaip dveji metai praleisti sandėlyje tikrai nepadėjo jam išlaikyti savo geriausiųjų savybių, tačiau „NP Team“ vis tik nusprendė keliauti į Rygą ir jau ten bandyti baigti karą su naujuoju agregatu.

Andriaus Lauciaus nuotr./Atnaujintas „Republic NP Team“ bolidas
Andriaus Lauciaus nuotr./Atnaujintas „Republic NP Team“ bolidas

Kartu su „BMW Z3“ į Rygą savo tarptautiniam debiutui keliauja ir antrasis komandos automoblis – „BMW 328 Cabrio“ – juo jėgas prieš brolius latvius išbandyti tikisi šešiolikmetis Džiugas Matusevičius. 

Bendras komandos konvojus jau pajudėjo link Latvijos, tačiau šiandienos treniruočių sesiją jie jau praleido. Nenuleisdami rankų, „NP Team“ vaikinai tikisi ne tik atgaivinti Povilo variklį, bet ir tinkamai pasirūpinti jaunėlio debiutu.

VIDEO: „NP Team“ keliauja į Rygą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius