Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pagreitį įgauna kartingo ištvermės varžybos „Algirdai Racing“ taurei laimėti

Kovo 16 dieną Vilniaus plytinės kartodrome įvyko dešimtasis HBH kartingo mėgėjų „Algirdai Racing“ taurės etapas. Tai ilgos, net dvylikos etapų lenktynės, kuriose šįkart užsiregistravo ir dėl prizinių vietų kovojo 25 komandos. Šiose varžybose dalyvauja bendraminčiai, kuriems kartingo sportas yra puiki pramoga.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Kartingai

Turnyro organizatoriai „Abudhabi Racing“ sugalvojo gan originalias varžybas. Kiekvienoje komandoje gali būti po du lenktynininkus, kurie vieno etapo metu dalyvauja dviejuose, pusės valandos trukmės važiavimuose.

Visai kaip ilgų distancijų lenktynėse, sportininkams važiavimo metu reikia užsukti į „boksus“ ir keistis tarpusavyje. Kad lenktynės būtų kuo demokratiškesnės, prieš kiekvieną važiavimą komandos kartus pasiskirsto tarpusavyje burtų keliu.

Šį savaitgalį vyko jau dešimtas šio itin azartiško mėgėjų turnyro etapas. Komandos čia skirstomos į tris pogrupius.

Organizatorių nuotr./Varžybų akimirka
Organizatorių nuotr./Varžybų akimirka

Pirmas pogrupis – tai greičiausi dalyviai. Po kiekvieno etapo trys prasčiausiai pasirodžiusios pirmo pogrupio komandos perkeliamos į antrą pogrupį, iš kurio trys greičiausios ekipos patenka į pagrindinę grupę ir taip kiekviename pogrupyje.

Varžybų dieną oras buvo darganotas, trasos danga buvo drėgna, bet prasidėjus varžyboms išlindo saulė. Kiek vėliau trasą padengė sniegas. Atkakli kova vyko bet kokiomis oro sąlygomis.

Pirmo pogrupio nugalėtojais šiame etape tapo komanda „Phantom GT“, kuriai atstovauja Vytautas Ščiuka ir Andrejus Lizunovas. Antroje vietoje liko „Kartfanai.lt“ ir vairuotojai Giedrius Černiauskas bei Andžej Kutalovski. Trečią poziciją iškovojo ekipa „Hunteriai“, kuriai atstovauja Simonas Kvedaras ir Tomas Daškevičius.

Organizatorių nuotr./Varžybų akimirka
Organizatorių nuotr./Varžybų akimirka

Antrojo pogrupio nugalėtojais tapo ir kelialapius į pirmą pogrupį iškovojo „You Better Not“ ekipa, kuriai atstovauja Dovydas Labutis ir Simonas Kvedaras. Antroje vietoje liko komanda „Gazas.lt“ su vairuotojais Nojumi Jodka ir Mantu Milevskiu. Trečią vietą išplėšė komanda „Litas“, kuriai atstovauja Andrius Žygimantas Mauricas ir Vaidotas Tamulėnas.

Trečiame pogrupyje tarp naujokų ir senbuvių greičiausia buvo ir i antrą pogrupį pateko „HBH Vilnius“ ekipa, kuriai atstovauja Rytis Mauragas ir Simonas Kvedaras, „Finans.lt“ kuriai atstovauja Leonardas Diržys ir Eiminas Vegys ir „Kerštas“, bei šios komandos atstovai Vytautas Račkauskas ir Andrius Motiejūnas.

Greičiausią trasos ratą įveikė Simonas Kvedaras, komandos „Hunteriai“ narys. Jo
laikas – 53,879s.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius