Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Palangiškiai nežino, kas dalyvauja lenktynėse, bet į automobilius ir merginas pažiūrėti smagu

Palangoje, Vytauto gatvėje vyko 1000 kilometrų lenktynių atidarymo paradas, kuriame įspūdingų automobilių, gražių merginų bei geros nuotaikos užteko visiems. Dėmesio šis renginys susilaukė tikrai daug, tačiau ar visi susirinkusieji žino, į kokį renginį atėjo?
Parado akimirka
Parado akimirka / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Šeimas labiausiai domino nusifotografuoti šalia lenktyninių automobilių bei laimėti prizų vaikams, pasimėgauti geru oru ir atsigaivinti „Blue Sheep“ gėrimais, kuriuos dalino „Kas ta Blue Sheep?“ komanda. Vyrai ir vaikinai, atėję be moterų, neslėpė simpatijų „PažintysXXX.com“ merginoms.     

VIDEO: 2014 metų 1000 km lenktynių paradas Palangoje

Tačiau dauguma žiūrovų net nežinojo, kokios komandos dalyvauja prestižinėse varžybose ir negalėjo įvardinti nei vieno lenktynininko.

Viena moteris pasakojo, jog ji net neįsivaizduoja, koks renginys vyksta, ji tiesiog laukia autobuso, juk autobusų stotis visai čia pat.

Nemažai žmonių sakė, jog paradas jiems turi padėti apsispręst,i ar verta stebėti pačias lenktynes, ar galima pasitenkinti tik automobilių paroda. Po parado užkalbinti žiūrovai jau teigė, kad lėks įsigyti bilietų į lenktynes, mat pirminis įspūdis apie lenktynes – puikus. 

Kas, žiūrovų manymu, laimės „1 000 kilometrų lenktynes”? Daugiausia visi minėjo Benediktą Vanagą iš „General Financing-STIHL by Pitlane“ komandos, viairuojantį „Porsche 911 GT3 Cup“ automobilį. Po jo buvo minimi broliai Jonas ir Ignas Gelžiniai iš „Liqui Moly Racing Team Lithuania“, vairuojantys „BMW E90 Edva“ bolidą. Už juos kažkodėl daugiausia serga jaunos merginos. 

Kadangi šios dvi komandos dalyvaus skirtingose klasėse ir tarpusavyje nesusirungs, galima sakyti, jog A3000+ ir GT klasėse žiūrovai jau turi išsirinkę savo lyderius ir nugalėtojus. 

VISOS NAUJIENOS APIE 1000 KM LENKTYNES IR „15MIN GSR-TELŠIŲ STATYBA“ KOMANDĄ SPECIALIOJE RUBRIKOJE – www.15min.lt/1000km

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius