Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasigrožėkite: išskirtiniai automobiliai „Autoplius Fast Lap“ parodoje

Rugpjūčio 27 diena visų Lietuvos automobilių gerbėjų kalendoriuje buvo pažymėta raudonai. Ne todėl, kad paskutinis vasaros šeštadienis, tačiau todėl, kad būtent šią dieną „Nemuno žiedo“ trasoje karaliauja autosporto renginys „Autoplius Fast Lap“
Išskirtinių automobilių paroda „Autoplius Fast Lap“ lenktynėse
Išskirtinių automobilių paroda „Autoplius Fast Lap“ lenktynėse / Viliaus Vaserio nuotr.

Į jau 8-ojo„Autoplius Fast Lap“ sezono finalą susirinko ne tik rekordinis dalyvių skaičius, tačiau vyko ir rekordinis varžybų skaičius. Šeštadienį „Nemuno žiedo“ trasoje varžėsi žiedinių lenktynių dalyviai, trasą taip pat pirmą kartą Lietuvoje užėmė ir ralio lenktynininkai, o visą fiestą vakare vainikuoja automobilių šoninio slydimo meistrai.

Tačiau automobilių mylėtojai akis gali paganyti ne tik į padangų dūmuose skęstančius „drifterius“ ar „dugną“ spaudžiančius žiedinių lenktynių meistrus. Speciali vieta dalyvių automobilių teritorijoje paskirta ir išskirtiniams automobiliams, kurie tarsi plaukia asfaltu.

„Low parking“ zoną užima įvairiausių markių automobiliai, kuriems stovėjimas šioje zonoje leidžiamas tuomet, kai jie atitinka vieną vienintelį kriterijų – išskirtinumo.

Daugiausiai dalyvių šioje zonoje čia atsidūrė todėl, kad atitinka „Stance“ stiliui keliamus reikalavimus. Platus, žemas, modifikuotas – būtent šiuos žodžius atitinkantys automobiliai gali vadintis papuošti „Stance“ stiliumi.

„Low park“ taip pat yra ir automobilių, kurie kitaip patraukia dėmesį. Pavyzdžiui tokie, kuriuos nupirkti ir išlaikyti gali ne kiekvienas mirtingasis. Pasigrožėti, o gal ir pasisemti idėjų galite peržiūrėję žemiau esančią galeriją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius