Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Patvirtinta: Benedikto Vanago šturmanu Dakare bus Sebastianas Rozwadowskis

Dvejus metus su baltarusiu Andrejumi Rudnickiu važiavęs Benediktas Vanagas šiemet ralio maratonų varžybose sėdi greta lenko Sebastiano Rozwadowskio. Komanda patvirtino, kad su patyrusiu lenktynininku iš Lenkijos pasiekė susitarimą ir jis analizuos stenogramą B.Vanagui 2016-ųjų Dakaro maratone.
Benediktas Vanagas, Sebastianas Rozwadowskis ir Paulius Sviklas
Benediktas Vanagas, Sebastianas Rozwadowskis ir Paulius Sviklas / Jurgos Anusauskienės nuotr.

S.Rozwadowskis yra patyręs klasikinio ralio varžybose, kur 2014-aisiais tapo Lenkijos čempionu ir šiemet kartu su Wojciechu Chuchala šį titulą sieks apginti. Ralio reido varžybose jis dalyvavo šiemet, kartu su B.Vanagu startavo „Italian Baja“ bei „Poland Baja“ lenktynėse. Pirmose jie užėmė 6-ą vietą, antrose dėl techninių problemų nefinišavo.

Artėjantis Dakaro maratonas, B.Vanago spėjimu, turės daugiausia stiprių dalyvių per visą savo istoriją. Čia dalyvaus ne tik iš ankstesnių Dakarų pažįstamos pasaulinio lygio žvaigždės Stephane'as Peterhanselis, Nani Roma ar Carlosas Sainzas, bet ir klasikinio ralio varžybose fenomenalių rezultatų pasiekę Sebastienas Loebas bei Mikko Hirvonenas.

Be B.Vanago ir S.Rozwadowskio, lietuvai atstovaus dar dvi komandos: Antano Juknevičiaus su Mindaugu Slapšiu ir Vaidoto Žalos su Sauliumi Jurgelėnu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius