Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Petrovas apie Malaizijos GP metu nukritusį vairą: „Iki šiol negaliu suprasti, kas nutiko“

Malaizijos „Didžiojo prizo“ lenktynių metu „Lotus Renault“ komandos pilotas Vitalijus Petrovas patyrė neeilinį incidentą: jo bolido, pervažiavusio (kitaip sakant – perskridusio) per trasą juosiantį bortą, vairaratis atsipalaidavo ir pasiliko V.Petrovo rankose. Po šio incidento nieko padaryti negalėjęs lenktynininkas rėžėsi į reklaminį skydelį, buvusį už trasos ribų.
Vitalijaus Petrovo skrydis Malaizijos GP metu
Vitalijaus Petrovo skrydis Malaizijos GP metu / Kadras iš Youtube.com

„Tiesą sakant, aš iki šiol negaliu suprasti, kas nutiko. Posūkis buvo sudėtingas, žinojau, kad Lewisas Hamiltonas mane vejasi. Iki finišo buvo likę vos du ratai, o padangos ant mano bolido buvo geros būklės. Tačiau užvažiavau ant gumos gabaliuko, nepakankamai pasukau. Išvažiavau už trasos ribų ir užvažiavau ant nelygumo.

Kai pakilau ir nusileidau ant žemės, iš karto supratau, kad lenktynės baigtos. Man nebuvo baisu, tiesiog supratau, kad dabar bus stiprus smūgis. Daug baisiau būna, kai avarijos metu matai greitai artėjančią sieną“ – teigia pats V.Petrovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius