Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Petteris Solbergas – 2010 „Proton“ komandoje?

Petteris Solbergas svarsto galimybę 2010 metais Pasaulio ralio čempionate (WRC) dalyvauti su „Proton Satria Neo S2000“ automobiliu. Praėjusią savaitę 2003-ųjų Pasaulio čempionas susitiko su „Proton“ gamyklos vadovais Malaizijoje ir aptarė galimybę atstovauti jų komandai 2010 metų Pasaulio ralio čempionate.
Norvegas Petteras Solbergas vairuoja „Subaru Impreza“
Norvegas Petteris Solbergas iki šiol vairavo „Subaru Impreza“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Proton“ yra gražus automobilis. Mes aptarėme galimybę jį išbandyti artimiausiu metu, bet kol kas nėra nieko nuspręsta konkrečiai ir tai yra tik svarstymai“, – sakė Petteris Solbergas.

„Proton“ gamyklos vadovas Datuk Hj Adbul Razak Dawoodas sakė: „Proton“ automobiliai nėra gerai žinomi kaip serijiniai modeliai. Taigi, mes ketiname 2010 metais dalyvauti Pasaulio ralio čempionate su gamykline komanda tam, kad galėtumėme populiarinti savo markės automobilius ir mums butų didelė garbė konkuruoti su tokiomis patyrusiomis komandomis kaip „Ford“ ir „Citroen“. Petteris Solbergas būtų geras lenktynininkas naujajai „Proton“ komandai.“

Norvegas šiuo metu tariasi dėl daugelio dalykų ir net užsiregistravo antrajame WRC etape – Norvegijos ralyje „Rally Norway“, kuris vyks vasario 11-15 dienomis. Tiesa, kol kas jis dar nenurodė automobilio, kuriuo turėtų startuoti Norvegijos ralyje, bet yra didelė tikimybė, kad tai bus „Citroen Xsara WRC“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius