Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmosiose lenktynėse Monzoje K.Vasiliauskas finišavo trečias

Italijoje, Monzos trasoje vykstančiame trečiame F–2 etape, Kazimieras Vasiliauskas pirmosiose lenktynėse finišavo trečioje vietoje. Lenktynes laimėjo iš pirmosios pozicijos startavęs Jolyanas Palmeris. Tai pirmoji mūsų lenktynininko prizinė vietą šį sezoną.
Pirmosiose lenktynėse Monzoje K.Vasiliauskas finišavo trečias.
Pirmosiose lenktynėse Monzoje K.Vasiliauskas finišavo trečias. / „PromoSportas“ nuotr.

Kaip teigiama išplatintame pranešime, startavęs iš 4 pozicijos, Kazimieras po pirmojo posūkio pakilo į 3 vietą, tačiau trečiame rate jį aplenkė Deanas Stonemanas. Septintame rate, po to, kai starto tiesiojoje Jack Clarke trenkėsi į atitvarus, į trasą išvažiavo saugos automobilis. Jam pasitraukus iš trasos, Kazimieras vėl pakilo į trečią vietą, nes iki tol pirmavęs Johanas Jokinenas buvo pašalintas iš lenktynių už tai, kad nepakluso lenktynių teisėjams ir neužvažiavo į aptarnavimo juostą atlikti jam skirtos baudos. Ši buvo paskirta, nes J.Jokinenas, nesugebėjęs pajudėti į apšilimo ratą, po to vėl užėmė savo starto poziciją, nors tai prieštarauja taisyklėms.

Atrojoje lenktynių dalyje užsimezgė lyderių J.Palmerio ir D.Stonemano kova dėl pirmosios vietos. K.Vasiliausko atsilikimas nuo jų po truputį didėjo, tačiau mūsų lenktynininkas visų lenktynių metu sugebėjo išlaikyti saugų atstumą nuo jį persekiojančio Willo Bratto.

Šeštadienį 17.15 vyksiančiose kvalifikacinėse lenktynėse paaiškės sekmadienį vyksiančių antrųjų lenktynių starto pozicijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius