Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plytinės kartodrome – „ARTkart“ lenktynės ir gimtadienio minėjimas

Pirmadienį „Plytinės kartodromas“ minės jau 47-ąsias veiklos metines. Šios arenos gimimo data sietina su 1967 m. balandžio 28-ąja, kai tuometinis Vilniaus miesto Darbo žmonių deputatų tarybos vykdomojo komiteto pirmininkas J. Vildžiūnas pasirašė sprendimą dėl žemės sklypo Senosios Plytinės gatvėje skyrimo kartodromo statybai. 1971 metais naujajame kartodrome jau vyko pirmosios lenktynės ir nuo tada vieno iš geriausiai tvarkomų ir gausiausiai lankomų Vilniaus sporto objektų veikla niekuomet nebuvo nutrūkusi.
Septintas „ARTkart“ etapas
Septintas „ARTkart“ etapas / Gyčio Grigėno nuotr.

„Plytinėje“ savo sportinį kelią pradėjo tokie pripažinti meistrai kaip Žilvinas Ožkutis, Kazimieras Vasiliauskas, Simas Juodviršis ir didelis būrys kitų, kurių vardai skambėjo ir kur kas garsesnėse pasaulio arenose.   

Prieš pat 47-ąjį kartodromo gimtadienį, balandžio 26 dieną, kartodrome vyks „ARTkart“ 200 ratų lenktynės. Pirmosios 2014-aisiais šios serijos lenktynės prasidės 10 val.

Pirmadienį, oficialų kartodromo gimtadienį, pradedantieji lenktynininkai kviečiami 12 arba 15.30 val. į Plytinę, kur kartodromo šeimininkas D. Jonušis praves ekskursijas po sporto bazę, supažindins su saugaus eismo gatvėje ir sporte pradžiamoksliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius