Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po „300 Lakes Rally“ Lietuvos čempionato įskaitoje pirmiauja R.Čapkauskas

Legendiniu laikomas ir visų mėgstamas ralis „300 lakes rally“ - finišavo. Itin gausus ir visad laukiamas tiek sportininkų, tiek žiūrovų ralis praūžė su begale skausmingų avarijų, emocijų ir gausiu dalyvių skaičiumi.
Ramūnas Čapkauskas
Ramūnas Čapkauskas / Komandos nuotr.

Netikėtai gendant technikai, lyderių pozicijos nuolat keitėsi. Galiausiai, ant pakylos lipo broliai latviai J.Vorobjovs ir A.Malnieks, antrieji – M.Samuitis ir R.Šaukčikovas, o tretieji bendroje įskaitoje bei absoliutaus lyderio Lietuvos ralio čempionate poziciją užsitikrinę ant pakylos pasirodė Ramūnas Čapkauskas ir Tomas Šipkauskas.

Vienu lyderių laikytas ir kone rankos atstumu buvęs nuo trofėjaus buvęs Vytauto Švedo ir Žilvino Sakalausko ekipažas šeštajame greičio ruožo dėl gedimo buvo priversti pasitraukti: nei turimi ginklai – įrankiai, nei komandos užsispyrimas, šį kartą, ekipažui nepadėjo grįžti į trasą ir lyderiams teko stebėti ralį, o ne važiuoti.

Komandos nuotr./Ramūnas Čapkauskas ir Vytautas Švedas
Komandos nuotr./Ramūnas Čapkauskas ir Vytautas Švedas

Tačiau, nepavedus technikai, Ramūnas Čapkauskas ir Tomas Šipkauskas sėkmingai skriejo pergalės link.

Galiausiai, po visų stabdymų, skausmingų avarijų ir užtrukimų – „Čapkauskas Racing“ ekipažas liko tretieji iš vos 45 finišavusių ekipažų. Žinant, kad startui ruošėsi 123 sportininkų komandos – laimingųjų skaičius itin mažas.

Komandos nuotr./Ramūnas Čapkauskas
Komandos nuotr./Ramūnas Čapkauskas

Atsilikęs nuo lyderio 2:02,61 minutės, ekipažas vis dar stabiliai pirmauja Lietuvos ralio čempionato įskaitoje. Antrieji Lietuvos ralio čempionato etape liko Giedrius Notkus ir Dalius Strižanas su „Mitsubishi Lancer Evo IX“, tretieji bendroje įskaitoje ir pirmieji savo – Justinas Tamašauskas ir Stasys Tarailė su savo kovingaja „Opel Astra“.

Komandos nuotr./Ramūnas Čapkauskas
Komandos nuotr./Ramūnas Čapkauskas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius