-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

R.Šeinauskas ir R.Krikščiūnaitė pristato naują komandą – „RR team“

Ralio vairuotojas Renaldas Šeinauskas ir jo šturmanė Rūta Krikščiūnaitė – jau antrus metus didžiuosiuose Lietuvos ir Latvijos raliuose dalyvaujanti pora. Sėkmingas vairuotojo Renaldo ir jo šturmanės Rūtos bendradarbiavimas padeda užimti garbingas ralio varžybų vietas ir įkvepia dar didesnėms avantiūroms.
„RR team“ komanda
„RR team“ komanda / Luko Laurikiečio nuotr.
Temos: 3 Subaru Ralis BMW

Dar praėjusiais metais Panevėžyje pora sėkmingai įgyvendino šuolio su automobiliu rekordą. Šį sezoną Rūta ir Renaldas sugrįžta papildžiusi savo komandos gretas naujais nariais ir įkvėpta dar beprotiškesnių idėjų. Naujas startas „RR team“ pavadinimu žada daugiau nei tik dalyvavimą raliuose. Renaldo ir Rūtos pora tikrai ne eilinė ir, atrodo, laužo ne vieną standartą, o ji dar tik įsibėgėja!

„Yra sakoma, kad priešingybės traukia, bet mūsų komandai tai negalioja“, – juokiasi pora.

Luko Laurikiečio nuotr./„RR team“ komanda
Luko Laurikiečio nuotr./„RR team“ komanda

Renaldas jau nuo aštuoniolikos metų sukasi automobilių sporte. O štai Rūtai aistrą automobiliams įskiepijo tėvai. Šturmanė pasakoja, jog jau nuo ankstyvos vaikystės kartu su tėvais ir jų draugais kaip žiūrovai dalyvaudavo didžiuosiuose Lietuvos raliuose. Nors būsimosios komandos entuziastai visą laiką sukinėjosi toje pačioje srityje, tačiau anksčiau susitikę nebuvo. Galbūt tik prasilenkę ne kartą. Bendras pomėgis suvienijo ir sukūrė puikų ekipažą, o darni jo veikla – ir visą komandą.

Galų gale viskas tarsi nebetilpo po Renaldo ir Rūtos vardais, taip gimė „RR team“

„RR team komandos idėja gyvavo jau seniai, tačiau viešai visiems prisistatyti, jog esame ne tik Rūta ir Renaldas vis nebuvo progos. Akivaizdu, jog kai žinai ir tiki tuo, ką darai, nejučia atsiranda žmonių, kurie užsikrečia idėjomis, palaiko bei padeda ne tik žodžiais, bet ir darbais.

Tokiu pačiu principu užaugo ir šio ekipažo gretos. Galų gale viskas tarsi nebetilpo po Renaldo ir Rūtos vardais, taip gimė „RR team“, – sako komandos nariai.

Tomo Pošiūno nuotr./„RR team“ komanda
Tomo Pošiūno nuotr./„RR team“ komanda

Kai kam gali atrodyti, jog ralio sezonui pasibaigus visi vairuotojai ir šturmanai grįžta prie įprastos veiklos, tačiau taip tikrai nėra. Kiekviena pabaiga reiškia naują pradžią. Lygiai tokiomis pačiomis taisyklėmis vadovaujasi Rūta ir Renaldas.

„Ralis niekada nesibaigia. Pasibaigus vienoms varžyboms, mes jau galvojame apie kitą ralį, analizuojame ką ir kaip galėtume padaryti geriau. O kadangi bandome įgyvendinti ir daugybę kitų idėjų, komandos darbas verda ne tik ralio trasose, bet ir kiekvieną dieną “, – pasakoja komandos šturmanė Rūta.

Luko Laurikiečio nuotr./„RR team“ komanda
Luko Laurikiečio nuotr./„RR team“ komanda

Kaip jau pastebėjote praėjusiais metais, vien ralio šiai ekipai neužtenka. Kita „RR team“ komandos sritis – rekordai. Jų žadama ir šiais metais. Nors tikslūs planai dar neatskleidžiami, naujų rekordų įgyvendinimo užkulisiais komanda žada pasidalinti „Facebook“ paskyroje.

„Jei lauksi idealaus meto, niekada nepajudėsi į priekį. Žengti pirmą žingsnį reikia krislelio beprotybės. Todėl visada linkime kitiems – dažniau pabūkime bepročiais ir pakovokime dėl savo tikslų ir svajonių“, – pabrėžia komandos nariai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius