Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ramūnas Čapkauskas kelia aukštus tikslus „Autoplius.lt Fast Lap“ lenktynėse

Vienas tituluočiausių Lietuvos žiedo ir ralio pilotų Ramūnas Čapkauskas net nesuabejojo gavęs „Autoplius.lt Fast Lap“ kvietimą dalyvauti įspūdingame „Rally Fast“ važiavime „Nemuno žiede“. Bet to jam buvo negana – nusipirkęs naują automobilį jis stos prie „Wolf Race“ starto linijos.
Ramūnas Čapkauskas
Ramūnas Čapkauskas / „Autoplius.lt Fast Lap“ nuotr.

Tiesiai nevažiuos

Šį šeštadienį prasidėsiantis „Autoreivas“ bus išskirtinis tuo, kad čia pirmąkart vyks „Rally Fast“ lenktynės, skirtos ralio virtuozams. Pristatomajame važiavimų vaizdo įraše kartu su Vytautu Švedu nusifilmavęs Ramūnas Čapkauskas prisimena, kad visada norėjo dalyvauti „Autoplius.lt Fast Lap“ lenktynėse. Tik anksčiau neturėjo tokios galimybės, o dabar smagaus atsitiktinumo dėka jis su dideliu entuziazmu ir pilna jėga jungiasi prie „Autoreivo“ dalyvių.

„Aš dar nesu buvęs „Autoplius.lt Fast Lap“ lenktynėse. Jos visada sutapdavo su Lietuvos ralio čempionato etapais. Šiemet lenktynės nesidubliuoja, todėl džiaugiuosi tokiu atsitiktinumu, nes galėsiu važiuoti net su savo ralio automobiliu. Taip pat visada norėjau tai padaryti „Nemuno žiede“, o kai dar gavau tiek dėmesio iš organizatorių – tiesiog neįmanoma nesutikti“, – linksmai pasakoja lenktynininkas.

Galiu pasakyti, kad posūkio įveikti priverstinai neslystant šonu – beveik neįmanoma

Ralio virtuozas jau dabar prognozuoja, kad „Rally Fast“ važiavimai bus itin įspūdingi tiek žiūrovams, tiek patiems lenktynininkams. Jis šypsosi ir tvirtina, kad tai bus labiau šou nei atkaklios lenktynės „veidrodėlis į veidrodėlį“, tačiau ralio automobilių specifika užtikrins, kad reginys bus nepamirštamas.

„Nusimato tikrai įdomios lenktynės nes visi atvažiuojam su raliui ruoštais automobiliais. Jie turės aukštas važiuokles ir siauras padangas, todėl valdomumas ant asfalto bus tikrai efektingas. Viską išbandžiau per filmavimą, todėl jau dabar galiu pasakyti, kad posūkio įveikti priverstinai neslystant šonu – beveik neįmanoma“, – detales atskleidžia „Rally Fast“ dalyvis.

Vien „Rally Fast“ neapsiribojo

R.Čapkauskas savo lenktynininko karjerą pradėjo klasikiniu pavyzdžiu – nuo 7 metų jis pradėjo važinėti kartingais, vėliau sėdo į „Formulės“ bolidus, kėbulinius automobilius, o dabartiniame gyvenimo etape yra susikoncentravęs į ralį.

Jis yra vienas tituluočiausių žiedo lenktynininkų Lietuvoje, todėl pasinaudojo puikia proga ir užsiregistravo azartiškiems „Wolf Race“ važiavimams. Sutapimas ar ne, bet šiai progai jis įsigijo galingą ir „Autoplius.lt Fast Lap“ žiūrovams gerai žinomą BMW M3 GTR automobilį. Su juo anksčiau „Wolf Race“ labai konkurencingus rezultatus demonstravo Edvinas Filipavičius.

„Labai džiaugiuosi, kad turėsiu galimybė pasivaržyti su „Autoplius.lt Fast Lap“ dalyviais. Jau išbandžiau automobilį, susipažinau su juo ir patikrinau galimybes. Žinau, ką keisiu, kad kitais metais būčiau greičiausias, o šiemet lenktyniausiu su minimaliais įmanomais pakeitimais“, – pasakoja jis.

Paaiškėjus, kad R.Čapkauskas stos prie „Wolf Race“ lenktynių starto, „Autoplius.lt Fast Lap“ feisbuke užvirė rimta komentarų lavina. Lyderiai sveikino lenktynininką ir ragino vieni kitus „galąsti sraiges“ susitikimui su rimtu varžovu. Pats R. Čapkauskas pasakoja, kad visus varžovus laiko rimtais konkurentais, tačiau į trasą važiuoja tik su vienu tikslu.

„Visą gyvenimą noriu būti pats greičiausias. Kiekvienose lenktynėse pildau šitą norą iš visų jėgų. „Wolf Race“ lenktynės tikrai nebus išimtis“, – sako pirmą kartą „Autoplius.lt Fast Lap“ lenktynėse važiuosiantis Ramūnas Čapkauskas

Rugpjūčio 27 dieną, šeštadienį, vienai dienai Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasa virs „Autoreivo“ miestu. Čia vyks trasos rekordo paieškos „Time Attack“ varžybose, keturi bendro starto „Wolf Race“ lenktynių važiavimai, sezono debiutas „Rally Fast“, o sutemus – diskoteka automobiliams, naktinės drifto varžybos „Naktinė šėrykla“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius