Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 25 /17:49

Rusijos ir Pietų Amerikos spauda pažadino Michaelį Schumacherį iš komos

Nuo praėjusių metų pabaigos komoje buvęs legendinis lenktynininkas 45 metų Michaelis Schumacheris pabudo ir atpažino savo žmoną, penktadienį pranešė net kelios Rusijos ir Pietų Amerikos žiniasklaidos priemonės, remdamosis Vokietijos televizija RTL. Tačiau nei RTL, nei kiti Vokietijos žiniasklaidos kanalai šios žinios nepranešė, o džiugi žinia paaiškėjo esanti nesusipratimas, kilęs neteisingai supratus lenktynininko atstovės pranešimus.
Michaelis Schumacheris
Michaelis Schumacheris / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Portalas RBK.ua rašė, kad apie M.Schumacherio prabudimą iš komos Vokietijos televizijai RTL penktadienį pranešė jo vadybininkė Sabine Kehm.

Pasak RBK.ua, Michaelis atgavo sąmonę ir atpažino savo žmoną Corinne'ą. Šiuo metu lenktynininkas dažniausiai miega ir atgauna jėgas.

Tačiau vėliau paaiškėjo, kad žinia apie M.Schumacherio pabudimą iš komos – nesusipratimas, kurį sukėlė Rusijos ir Pietų Amerikos spauda.

Pasak prancūzų portalo „Non Stop People“, nesusipratimas kilo neteisingai išsivertus ankstesnį, balandžio 14 dienos lenktynininko atstovės S.Kehm pranešimą.

Nors rusų portalai cituoja S.Kehm interviu vokiečių televizijai RTL, pastarosiomis dienomis M.Schumacherio atstovė nebendravo nei su šia, nei su kitomis žiniasklaidos priemonėmis.

M.Schumacherį koma ištiko praėjusių metų pabaigoje, kai jis patyrė sunkią galvos traumą slidinėdamas Prancūzijos Alpėse. Šiuo metu jis gydomas Grenoblio ligoninėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius