Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ruso košmaras Sočio F-1 lenktynėse: dukart taranavo Sebastianą Vettelį ir sugadino intrigą

„Red Bull“ pilotas Daniilas Kvyatas atsiprašė už savo veiksmus šiandien Rusijoje vykusių lenktynių metu. Du kartus į Sebastiano Vettelio bolidą atsitrenkęs rusas sugadino varžybas ne tik sau bei vokiečiui, bet ir komandos draugui Danieliui Ricciardo. Rusas „Ferrari“ bolidą kliudė ne tik antrame, bet ir trečiame Sočio trasos posūkyje. Po antrojo smūgio S.Vettelis apsisuko trasoje ir atsitrenkęs į saugos barjerus pasitraukė iš varžybų.
„Red Bull“ pilotas Daniilas Kvyatas taranavo Sebastieną Vettelį
„Red Bull“ pilotas Daniilas Kvyatas taranavo Sebastieną Vettelį / „Scanpix“ nuotr.

„Nesitikėjau, kad Vettelis taip stipriai sulėtės. Spaudžiau stabdžių pedalą, tačiau užsiblokavus ratams nieko nebegalėjau padaryti. Dėl to įvyko pirmasis incidentas. Vėliau važiavau paskui jį ir nemačiau, kas vyko priekyje. Staiga jis stipriai sulėtino tempą, o aš neturėjau galimybės staigiai į tai sureaguoti“, – pasakojo D.Kvyatas.

„Žinoma, visą tą betvarkę sukėliau aš. Tikrai nesijaučiu dėl to gerai. Tačiau kartais taip nutinka. Tai buvo vienos prasčiausių lenktynių mano karjeroje. Dažniausiai pasimokau iš padarytų klaidų, tad kitą kartą viskas turėtų būti gerai.

Atsiprašau visų, kurie nukentėjo mano sukeltuose incidentuose. Tikrai ketinu iš to pasimokyti. Žinoma, dabar lengviausia yra mane atakuoti. Manau, kad daugelis būtent taip ir pasielgs. Bet aš esu tam pasiruošęs“, – kalbėjo incidentus sukėlęs lenktynininkas.

„Mačiau, kas nutiko po starto. Akivaizdu, kas nutiko. Atvažiuojant į antrą posūkį į mane nestipriai trenkėsi ir vos neapsuko. Trečiame posūkyje į mano bolidą trenkėsi stipriau ir aš apsisukau. Negalėjau išvengti kontakto su saugos barjerais“, – pasakojo S.Vettelis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius