Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalio varžybose „Nemuno žiede“ dalyvavo daugiau nei du šimtai žmonių

Nuo ankstyvo sekmadienio Kačerginės „Nemuno žiede“ besirinkę žiemos pramogų mėgėjai organizatorius paliko be žado – 60 žmonių slalome ir 160 startuojančių sprinte pamušė visų laikų tokio tipo varžybų rekordus.
„NemunRing Winter games“ varžybos
„NemunRing Winter games“ varžybos / Luko Misiūno nuotr.

Įspūdingas dalyvių skaičius ne tik žavėjo susirinkusius, bet ir užtikrino kokybišką konkurenciją – pavyzdžiui norint sėkmingai pasirodyti galine ašimi varomų automobilių klasėje savo pranašumą reikėjo įrodyti šešioms dešimtims priešininkų ir tai atlikti nebuvo lengva.

Čia sėkmingai pasižymėjo dažnas šių metų staigmenų autorius Edvinas Sabalys. Besistengdamas itin greitai įveikti trasą, jis pasiuntė savo BMW į sniego pusnį. Aušinimo radiatorių uždengęs sniego sluoksnis netruko virsti aušinimo problema, tačiau net ir tai nesutrukdė vilniečiui prasibrauti į nugalėtojų gretas - antrasis liko Rytis Gumauskas, atsilikęs vos puse sekundės, trečiasis – Kęstutis Povilaitis.

Atskiro dėmesio žiemišką savaitgalį sulaukė ir visų varomų automobilių klasė. Iš garažų ir pašiūrių buvo ištrauktos kone visi „Subaru Impreza“ automobiliai, tačiau tik vienas buvo neaplenkiamas. Po pertraukos į „Nemunring Winter Games“ grįžęs Simonas Urbonas tarsi pasitikrino, ar jam atsirado konkurencijos. Atsakymas į šį klausimą – ne. Tiek visų varomų ratų, tiek sportui skirtų visų varomų ratų klasėje jis nušluostė nosis savo oponentams puriu „Nemuno žiedo“ sniegučiu ir namo išsivežė abu trofėjus.

Luko Misiūno nuotr./„NemunRing Winter games“ varžybos
Luko Misiūno nuotr./„NemunRing Winter games“ varžybos

Simonui žiemos treniruotės būtinos, jam norint išlikti konkurencingam „Autoplius.lt Fast Lap“ dalyvių gretose, o besitreniruojant susirinkti apdovanojimus dar niekam nepakenkė. Šis jaunuolis turės palaukti, kol varžybose apsilankys rimtas ralio meistras arba pats kelti sparnus į aukštesnės konkurencijos gretas – jo talentui mėgėjiškame sprinte jau nebėra ką veikti.

Artimiausias „NemunRing Winter Games“ etapas jau už keleto savaičių. Renginio organizatoriai „Tėvas Racing“ tikisi, jog žiema neapleis Lietuvos ir toliau leis džiaugtis snieguotos trasos malonumais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius