-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Schumacheris pasirengęs grįžti

„Jo sprandas visiškai tvarkoje“, – teigė Michaelio Schumacherio vadybininkas Willi Weberis. Anot jo, grįžti į „Formulę-1“ sutrukdžiusių sprando problemų nebeliko, praneša „Sky Sport“.
M.Schumacherį visuomet traukė žvaigždės
M.Schumacherį kankinusių sprando probelmų neliko. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Šių metų rugpjūtį „Ferrari“ paskelbė, kad į „Formulę-1“ grįžta septyniskart pasaulio čempionas M.Schumacheris. Jis turėjo pakeisti rimtą traumą Vengrijos „Grand Prix“ kvalifikacijoje patyrusį brazilą Felipe Massa.

Deja, praėjus kelioms dienoms vokietis paskelbė, kad vis dar jaučia kaklo traumos, patirtos lenktyniaujant motociklu žiemą, padarinius, ir grįžti į „Formulę-1“ negali. Gandai apie legendo sugrįžimą vėl pradėjo plisti praėjusią savaitę. Buvo teigiama, kad M.Schumacheris 2010 metais vairuos „Mercedes“ bolidą.

„Jo kaklas visiškai sugijo, psichologiškai jis taip pat jaučiasi puikiai“, – teigė W.Weberis vokiečių savaitraščiui „Bunte“. Šumiui kitų metų sausį sueis 41 metai. Vadybininkas paneigė kalbas, kad grįždamas M.Schumacheris gali sugriauti savo šlovę. Su didžiuoju sportu septyniskart pasaulio čempionas atsisveikino 2006 metų pabaigoje.

„Jis gali varžytis dėl pergalių, – teigė W.Weberis. – Jeigu „Ferrari“ sugebės 2010 metais startuoti su trimis bolidais, „Ferrari“ bosas Luca di Montezemolo į vieną iš jų pasodins Michaelį“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius