Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Schumacheris: prasidėjo psichologinis karas

Naujojo „Formulės-1“ sezono išvakarėse surengtoje pilotų spaudos konferencijoje į didįjį sportą grįžęs „Mercedes“ lenktynininkas Michaelis Schumacheris sulaukė varžovų pašaipų, tačiau 41 metų vokietis, atrodo, tam nėra toks jautrus rašo bild.de.
J.Buttonas nevengė pasišaipyti iš M.Schumacherio
J.Buttonas nevengė pasišaipyti iš M.Schumacherio. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Viskam pasiryžęs, geros sportinės formos ir įdegęs – tokį M.Schumacherį Bahreine savaitgalį vyksiančiose lenktynėse matė vietoje esantys žurnalistai.

„Bus tikras malonumas vėl sėdėti bolide ir varžytis su kitais. To aš labai pasiilgau“, – bild.de sakė septyniskart pasaulio čempionas. Po beveik trejų su puse metų Šumis vėl pasirengęs lenktynių maratonui. Jo priešininkai – taip pat.

Pirmąją ataką prieš legendinį pilotą surengė pasaulio čempiono titulą ginsiantis Jensonas Buttonas. „Michaelis sugrįžo, kad pakartotų keletą savo klaidų“, – rėžė trisdešimtmetis britas. J.Buttono tėvynėje M.Schumacheris jau seniai kritikuojamas dėl beatodairiško vairavimo stiliaus trasoje.

Spaudos konferencijoje J.Buttonas nevegė pasišaipyti ir iš Šumio amžiaus: „Džiaugiuosi, kad Michaelis grįžo. Jis pasirūpino, kad pasijausčiau vėl jaunas.“ M.Schumacheris iš šių žodžių tiktai pasijuokė. Tiesa, „Mercedes“ ekipos žvaigždė žaidžia savus žaidimus...

41 metų vokiečio komandos draugas Nico Rosbergas tai jau pajautė. Trečiadienį 24 pilotas turėjo užleisti legendai savo garažą. Tai padaryta komandos vadovo Rosso Brawno paliepimu.

„Taip jau buvo anksčiau numatyta. Tai pozicija, kurioje norėčiau būti“, – teisinosi M.Schumacheris. Ar dar kyla klausimų, kas „Mercedes“ komandoje vadovauja? Kiek anksčiau Šumio noru N.Rosbergas užleido kolegai 3-iąjį bolido numerį. Jaunasis pilotas važiuos 4-u numeriu pažymėtu automobiliu.

„Ferrari“ žvaigždė Fernando Alonso taip pat nevengė įsitraukti į nematomą nervų karą. 2005 ir 2006 metais ispanas nušvilpė titulą M.Schumacheriui iš panosės. „Esu laimingas, kad jis vėl čia. Kai įveiki Michaelį, pergalė atrodo saldesnė“, – sakė jis. F.Alonso ant pakylos apkabino Šumį, tačiau tai truko trumpai...

2010 metų „Formulės–1“ sezono tvarkaraštis – spauskite čia.
2010 metų „Formulės–1“ sezono komandos ir pilotai – spauskite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius