-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Sekmadienį prasidės „NemunRing Winter Games“ varžybos

Metereologams jau skanduojant, jog šių metų žiema bus šalta ir svarbiausia – žiemiška, gerų naujienų turi ir Kačerginės „Nemuno žiedas“. Legendinė lenktynių trasa intensyviai ruošiasi sniego sezonui ir visiems mėgstantiems žiemos pramogas ant keturių ratų žadą itin aktyvias, 8 etapų sprinto ir slalomo varžybas – „NemunRing Winter Games“.
„NemunRing Winter Games“
„NemunRing Winter Games“ / Igno Galaunės nuotr.

Pirmasis etapas ne už kalnų – Lapkričio 9-ąją. Sezoną pradėjus ant nuspėjamai slidžios, rudeniškais lapais padengtos dangos, visi norintys pasivaržyti tai galės atlikti kas antrą savaitgalį iki pat vasario mėnesio vidurio.

Šūkis, su kuriuo pradedamas šaltasis sezonas – „Subalansuota mėgėjui, bet tinka ir profesionalui“. Organizatoriai žada kiekvienam etapui paruošti po naują, įdomią ir meistriškumo reikalaujančią trasos konfigūraciją, o dalyvius padalinti į 5 klases, atskiriant juos pagal automobilio varomuosius ratus, bei paruošimo sportui lygį.

Nors varžybose tikimasi sporto mėgėjų deminavimo, tačiau veiklos čia ras ir profesionalai, norintys išlaikyti sportinę formą.

Igno Galaunės nuotr./„NemunRing Winter Games“
Igno Galaunės nuotr./„NemunRing Winter Games“

Mėgstantys pasivaržyti dėl prizų taip pat neliks nuskriausti – gausus rėmėjų būrys motyvuos ne tik keltis sekmadieniais, bet ir dalyvauti visuose 8-iuose etapuose. Kokybiškas varžymosi sąlygas ir tikslius rezultatus visą sezoną užtikrins „NP TEAM“ ir „Chrono.LT“ kolektyvas, o registracijos formą jau dabar galite rasti čia.

Informaciją ir taisykles kviečiame sekti www.nemunoziedas.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius