Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį Kaune karaliaus geriausi Pabaltijo motociklininkai

Šeštadienį nuo 13 val. S.Dariaus ir S.Girėno aerodrome, Kaune, „Bike Show Millennium” šventės metu vyks Baltijos šalių „Cross Country” motociklų kroso čempionato ir Lietuvos čempionato III ir IV etapo  varžybos. Šios varžybos žada pritraukti rekordinį dalyvių skaičių iš visų Baltijos šalių, Lenkijos bei Suomijos.
Motokrosas
Motokrosas / Organizatorių nuotr.

Šiame etape varžysis pajėgiausi sportininkai, dalyvaujantis Europos čempionatuose, Dakaro ralyje ir daugelyje kitų prestižinių Pasaulio taurės varžybų. Tai motosporto pasaulyje gerai žinomi sportininkai – daugkartinis motokroso čempionas Arūnas Gelažninkas, Dakaro ralio dalyviai Gintautas Igaris, Einars Vinters, latviai – Edgars Silinš, Lauris Ermanis, estai – Martin Leok, Toivo Nikopensius ir kiti pajėgūs sportininkai.

Varžybų metu sportininkai varžysis 13-oje skirtingų motociklų bei keturračių klasių, tarp kurių bus ir moterų įskaita.

Organizatorių nuotr./Motokrosas
Organizatorių nuotr./Motokrosas

Varžybos yra įtrauktos į šventės „Bike Show Millenium” programą, todėl žiūrovų laukia ne tik Cross Country, Supermoto varžybos, bet ir SEL bei kitų žymiausių Lietuvos žvaigždžių koncertas, diskoteka ir galybė kitų atrakcijų bei pramogų.

Varžybas organizuoja „Baltijos motoklubas”, „W’D’Looren RT” Enduro komanda, kuri yra tapusi Lietuvos Enduro čempionato nugalėtoja, Baltijos ir Latvijos čempionato prizininke, kartu su Lietuvos motociklų sporto federacija.

Organizatorių nuotr./Motokrosas
Organizatorių nuotr./Motokrosas

Sportininkų laukia šiais metais atnaujinta ir praplėsta apie 6 km ilgio trasa, kuri bus prailginta naujomis atkarpomis, dalyvių lauks statūs pakilimai ir nusileidimai, motokroso trasos dalis, kuri tikrai neleis nuobodžiauti, nei patiems sportininkams, nei žiūrovams. Įdomiausios trasos vietos bus lengvai pasiekiamos žiūrovams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius