Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„SNORAS Spyker Squadron“ Le Mano 24 valandų ištvermės lenktynėse tikisi patekti į pirmąjį penketuką (nuotraukos, video)

Šį savaitgalį birželio 11–14 d. „SNORAS Spyker Squadron“ komanda dalyvaus prestižinėse ir, ekspertų teigimu, sudėtingiausiose Le Mano ištvermės lenktynėse Prancūzijoje. Tai jau 78-osios 24 valandų Le Mano serijos lenktynės. „SNORAS Spyker Squadron“ komanda GT2 klasės grupėje lenktyniaus praėjusiais metais pasiteisinusiu patobulintu automobiliu „Spyker C8 Laviolette GT2R“.
„SNORAS Spyker Squadron“
„SNORAS Spyker Squadron“

„SNORAS Spyker Squadron“ lenktynėms šiemet paruošė 4 litrų darbinio tūrio variklį, didino ratlankių plotį ir oro padavimo sistemą. Panašaus tipo konfigūracija pasiteisino 2009 metais, kurie buvo sėkmingiausi per visą komandos dalyvavimo įvairiose lenktynėse istoriją: „SNORAS Spyker Squadron“ komanda galutinėje 2009 metų sezono GT2 klasės Le Mano serijos įskaitoje buvo trečia bei pirmą kartą savo istorijoje iškovojo 3-ią vietą konstruktorių įskaitoje, pralenkdama komandas, lenktyniavusias automobiliais „Aston Martin“ ir „Lamborghini“.

„Mes vėl Le Mano mieste, o konkurencija mūsų klasėje yra tokia pat didelė, kaip ir visada. Dešimt „Ferrari F430“, penki „Porsche 911“, „Aston Martin“ ir „Spyker C8“ garantuoja įspūdingą reginį ir atkaklią kovą mūsų klasėje. Praėjusiais metais važiavome stabiliai ir pelnytai iškovojome vietą pirmajame penketuke. Šiais metais, manau, rezultatus lems varžybų strategija, o „Spyker“ patikimumas turės esminę reikšmę siekiant aukštos pozicijos, todėl šiemet automobilio bandymams skyrėme kur kas daugiau laiko”, – sako „Spyker Squadron“ vykdomasis direktorius Peteris van Erpas.

Pasak komandos piloto Tomo Coronelio, grįžti į Le Maną gera kiekvienais metais. „Tai yra vienas iš „Top 3“ įvykių, kasmet vykstančių tokio tipo automobilių sporte pasaulyje, įskaitant Monako ir „Indy 500“ lenktynes. Šiose lenktynėse turi tik vieną šansą per metus gerai pasirodyti, o jei nepavyksta, tuomet reikia laukti jau kitų metų. Tuo šios varžybos ir yra unikalios. Praėjusiais metais pasirodėme tikrai gerai: finišavome penkti, be didelių problemų aplenkę visus „Porsche“. Šiais metais laukiame dar didesnės konkurencijos, tačiau šį sezoną automobilis yra labai patikimas, todėl tikimės gerai pasirodyti kvalifikacijoje ir pačiose varžybose“, – sake T.Coronelis.

Bankas „Snoras“ išskirtinių automobilių gamintojo „Spyker Cars N. V.“ komandą remia nuo 2008 metų. Praėjusių metų 24 valandų Le Mano lenktynėse banko komandos lenktyninkai iškovojo 5 vietą iš 30, aplenkę tokios markės automobilius kaip „Porsche“. Komandai šiais metais atstovaus trys lenktyninkai: T.Coronelis, Jeroenas Bleekmolenas ir Peteris Dumbreckas.

Pasižiūrėkite vaizdo reportažą iš praeitų metų Le Mano lenktynių:

Spyker Squadron 24hrs Le Mans, Part 1 from Spyker Squadron on Vimeo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius