Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaidotui Žalai ir Sauliui Jurgelėnui suteiktas 330-asis numeris

Lieka vis mažiau laiko iki „Abu Dhabi Desert Challenge“ varžybų starto. Ketvirtadienį renginys oficialiai pristatytas spaudos konferencijoje. Vėliau dalyviai apsilankė administracinėje komisijoje, kur sužinojo savo numerius.
Vaidotas Žala ir Saulius Jurgelėnas
Vaidotas Žala ir Saulius Jurgelėnas / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Ketvirtadienio rytas lietuvių komandai „TAEM Group“ prasidėjo tradiciniais pusryčiais. Vėliau visa ekipa pasuko konferencijų salės link. Čia surengtas varžybų pristatymas. Jo metu dalyviai iš Jungtinių Arabų Emyratų automobilių klubo prezidento išgirdo apie jų lauksiančius išbandymus.

„Tai bus sunkus išbandymas žmonėms ir technikai. Čia dalyvių laukia alinantis karštis ir smėlis. Šiose varžybose dalyvaus 108 dalyviai iš 32-ų pasaulio šalių, todėl aš manau, kad tai bus puikios lenktynės. Prognozuoti nugalėtoją labai sunku. Vieni turi daugiau patirties, kiti mažiau. Tikiuosi, kad varžybos bus įdomios, pamatysime daug pokyčių. Kai kas pakils, kai kas kris. Šis sportas nenuspėjamas“, – pasakojo Mohammedas Ben Sulayemas.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Abu Dabyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Mohammedas Ben Sulayemas

Iš karto po spaudos konferencijos dalyviai patraukė į administracinę komisija. Čia pat užsuko ir Vaidotas Žala su Sauliumi Jurgelėnu.

VIDEO: Spaudos konferencija, ekskursija po F-1 trasą ir naktinis lipdukų klijavimas

Tautiečiai netrukus sužinojo, koks numeris papuoš jų automobilį. „TAEM Group“ ekipos nariams atiteko 330-uoju numeriu paženklintas lipdukas.

„Nesureikšminu numerio. Neturiu prietarų dėl skaičių. Kadangi šie numeriai tik simboliniai, savo starto vietą sužinosime po kvalifikacinio greičio ruožo“, – pasakojo Vaidotas Žala.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Vaidotas Žala
Tomo Markelevičiaus nuotr./Vaidotas Žala

Penktadienį visų ekipažų lauks paskutinis barjeras prieš startą. Dalyvių automobiliai bus tikrinami techninės komisijos specialistų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius