-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vardinių Benedikto Vanago laikrodžių neliko per vieną dieną

Vos tik „Vostok Europe“ oficialiai pristatė vardinį Benedikto Vanago laikrodį, per pirmas 24 valandas gamintojai pasiekė pardavimų rekordą. Per pirmąją parą užsakyti visi 200 pagamintų Benedikto Vanago „Black Edition“ laikrodžių.
Igoris Zubovskis ir Benediktas Vanagas
Igoris Zubovskis ir Benediktas Vanagas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Mūsų įmonės istorijoje,  tai pirmasis atvejis, kai sulaukiame tokio didelio susidomėjimo naujam pristatytam laikrodžiui. Šiuo metu savo parduotuvėse „Tikslus laikas“ ir „Chronos“ turime tik keletą šių laikrodžių. Likę 300 „Black Edition“ serijos laikrodžiai bus pagaminti tik rudenį“, –  sakė „Vostok-Europe“ vadovas Igor Zubovskij. – „Mes dar nespėjome išsiųsti oficialios informacijos mūsų platintojams, kai gavome užsakymus iš latvių, bulgaru, vengrų bei graikų. Rudenį pasirodysiantiems laikrodžiams įvesime kvotą, kiek jų gali užsisakyti vienas tiekėjas“.

„General Financing – STIHL“ komandos pilotas Benediktas Vanagas, kurio vardu pavadintas naujasis laikrodis, buvo konkretus.

„Nesitikėjau tokio ažiotažo su laikrodžių pardavimu. Mes tik dirbom savo darbą. Šaunu, kad yra norinčių būti artimesniais su mumis“,  –  sakė lenktynininkas.

Lenktynininko vardinis „Black Edition“ serijos laikrodis pagamintas iš titano. Jis yra ribotos, tik 500 vienetų „Vostok-Europe“ serijos gaminys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius