Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilkyčiuose prasidėjo „European Rallycross Challenge“ ralio kroso varžybos

Sekmadienį Vilkyčiuose prasidėjo Europos ralio kroso iššūkio serijos etapas, kuriame susikaus 31 šios automobilių sporto šakos atstovas. Jie varžysis keturiose skirtingose klasėse.
Varžybų akimirka
Varžybų akimirka / Rūtos Nedzelskienės nuotr.

Varžybas Vilkyčių trasoje tiesiogiai transliuos portalas 15min.lt kartu su zoomtv.lt – tiesioginę vaizdo transliaciją portale 15min.lt bus galima stebėti nuo 13.45 val. Žiūrovai turės galimybę išvysti trečiąjį kvalifikacinį važiavimą bei finalus, kurie prasidės 16 val.

Jau devintą valandą dalyviai stojo prie pirmųjų važiavimų starto. Lenktynininkų laukia 900 metrų ilgio trasa, kurios plotis vietomis svyruoja nuo 12 iki 16 metrų. Kaip įprasta ralio kroso varžybose, trasos danga – asfaltas ir žvyras.

Dalyvių sąraše puikuojasis 31-o sportininko pavardė. Jų gretose ir 10 lietuvių. „Touring Cars“ klasėje neužsiregistravo nė vienas tautietis. Čia startuose vos trys dalyviai – vokietis ir du belgai.

Rūtos Nedzelskienės nuotr./Varžybų akimirka
Rūtos Nedzelskienės nuotr./Varžybų akimirka

„Super 1600“ klasėje jau galima rasti lietuvių. Šalies garbę čia gins Laurynas Diržininkas. Jis vairuos „Lada 2108“ automobilį. Šioje klasėje iš viso varžysis 7 dalyviai.

Gausiausioje „Super Cars“ kategorijoje savo kovinių bolidų galią demonstruos vienuolika dalyvių. Lietuvai čia atstovaus Gvidas Drobužas su „Mitsubishi Lancer EVO 8“, Arvydas Galinis su „Ford Fiesta MK7“, BMW 325 vairuojantis Egidijus Kedrovas ir Paulius Pleskovas su „Ford Puma T16“. Lietuviai lenktyniaus su Rusijos, Vokietijos ir Lenkijos atstovais.

Rūtos Nedzelskienės nuotr./Varžybų akimirka
Rūtos Nedzelskienės nuotr./Varžybų akimirka

„Vilkyčiai Cup“ taurėje užsiregistravo 10 lenktynininkų. Trasa čia skries Domas Vercinskas su „Lada 2108“, Dainius Pilipavičius su „VAZ 2105“, Mindaugas Sidabras – BMW 318, Remigijus Nešvydis su „VAZ 2101“ ir Rokas Jakubauskas, vairuojantis „Opel Astra“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius