-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vilniaus ralis 2010“. Deividas Jocius startuos su nauju šturmanu

Gegužės 8 dieną startuosiančiame Vilniaus ralyje žiūrovai turės progą išvysti ilgokai nematytą lenktynininką – Deividą Jocių, startuosiantį su šturmanu Gediminu Žliubu.
D.Jociaus automobilis paruoštas Vilniaus raliui
D.Jociaus automobilis paruoštas Vilniaus raliui / rallynews.lt nuotr.

Visos naujienos apie Vilniaus ralį

Tiesa, nereikėtų nustebti ant ekipažo „Mitsubishi Lancer Evo IX“ automobilio išvydus Suomijos vėliavas – būtent su šios šalies licenzijomis ekipažas ir dalyvaus.

Išskirtinai rallynews.lt D.Jocius minėjo, kad varžybose startuoti nuspręsta neplanuotai, o paraiška paduota paskutinę dieną iki termino pabaigos. Pasak lenktynininko, „Vilnius 2010“ naujai suformuotam ekipažui taps gera treniruote ir duokle žiūrovams, tačiau aukšto tempo pats sau neprognozuoja.

Visų pirma, bus startuojama su 32 milimetrų skersmens turbinos restriktoriumi, kuomet pagal naująsias taisykles leidžiamas milimetru didesnis; taip pat, lenktynininko teigimu, ralyje bus važiuojama naudotomis padangomis. Tačiau bene svarbiausia, kad, D.Jociui ir G.Žliubui kaip bendram ekipažui toks ralis bus debiutinis. Nepaisant visko, Vilniaus raliui ekipažas ketina pasiruošti kuo geriau.

Neatsitiktinai ekipažo nariai startuos su suomiškomis licenzijomis bei suomiškoje komandoje – „Therminator Rally Team“. Su šia komanda Deividas sieja savo sportinės karjeros ateities planus. Nors prioritetas lieka užsienio varžybos, lenktynininkas išlieka realistiškas ir teigia, jog startai už Lietuvos ribų labai priklausys nuo to, kaip seksis rinkti biudžetą ir rasti rėmėjų.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius