-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Williams“ raginama priimti Kimi Raikkoneną

Abu Dabio GP lenktynių savaitgalio metu ne vienas „Formulės-1“ pasaulio atstovas paragino „Williams“ komandą sugrąžinti į sportą buvusį pasaulio čempioną Kimi Raikkoneną.
Kimi Raikkonenas
Kimi Raikkonenas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Jie turėtų pamėginti sudaryti sutartį su juo. Mes visi žinome, kad Kimi yra greitas. Manau, kad žmonės dažnai neįvertina, koks jis protingas. Tikiuosi, kad jis alkanas“, – pareiškė „McLaren“ ekipos vadovas Martinas Whitmarshas.

„Esu tikras, kad jis neprarado savo sugebėjimų stebinti „Formulėje-1“, todėl manau, kad jo sugrįžimas būtų fantastiškas „Formulei-1“, – sakė britas.

„Paprastai aš nepatarinėčiau serui Frankui (Williamsui – red. past.), ką jam imti į lenktynininkus, tačiau, manau, būtų labai įdomu, jei jis tai padarytų.“

Panašios nuomonės buvo ir „Ferrari“ komandos, kuriai K. Raikkonenas atstovavo prieš palikdamas „Formulę-1“, vadovas Stefano Domenicali.

„Be abejo, nepatarinėju Frankui. Jis labai patyręs. Jis čia tikrai ilgiau už mane“, – kalbėjo italas.

„Be abejo, puikiai pažįstu Kimi. Jis labai talentingas, labai stiprus. Jei jis nori sugrįžti, reiškia, jis nori kažką įrodyti.“

„Jis paskutinis lenktynininkas, atstovaudamas mums tapęs čempionu. Jis norės įrodyti, kad vis dar yra vienas stipriausių.“

Būčiau labai laimingas, jei Raikkonenas sugrįžtų

Noro, kad K. Raikkonenas sugrįžtų į „Formulę-1“ neslėpė ir „Mercedes“ pilotas Michaelis Schumacheris, pernai pats pradėjęs lenktyniauti po trejų metų pertraukos.

„Nenoriu nieko patarinėti, tačiau esmė tai, kad būčiau labai laimingas, jei jis sugrįžtų“, – pareiškė vokietis.

„Mes visai gerai palenktyniaudavome, todėl nekantriai laukiu jo tiek trasoje, tiek už jos ribų. Bus smagu!“ – pridūrė jis.

K. Raikkkoneno derybos su „Williams“, tuo tarpu, vyksta toliau. Praėjusį savaitgalį Abu Dabyje komandos garažuose buvo pastebėti sportininko vadybininkai, o kalbas su lenktynininku patvirtino abu ekipos įkūrėjai, F. Williamsas ir Patrickas Headas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius