Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinių vedėjas A.Tamulionis apie „Halls Winter Rally“: „Norėčiau ir aš mokėti taip važiuoti“

Sporto žinių vedėjas Aurimas Tamulionis, prieš porą savaičių fraze „Labas Vanagas“ tapęs sensacija, yra prisiekęs žiemos pramogų mėgėjas. Tarp jų – ir autosporto. Artimiausi žiniuko planai – išvyka su šeima į greičiausią žiemos festivalį „Halls Winter Rally“.
Aurimas Tamulionis
Aurimas Tamulionis / Stop kadras

„Pramogauti mėgstame visi kartu. Šaltukas, rogutės, laužas, geras maistas ir greičiausių automobilių gausmas yra tai, kam mūsų šeima neatsispiria,“ – sausio 29-30 dienomis vyksiantį festivalį apibūdino M. Tamulionis. Ir pasidalino įspūdžiais bei lūkesčiais.

– Aurimai, ar visad oficialus ir pasitempęs sporto žinių vedėjas pats yra sportiškas? Mėgstate aktyvų poilsį žiemą?

– Ir dar kaip mėgstu. Šąlančia nosimi ant sniego esu išbandęs ir futbolą, ir krepšinį. Žinoma, dažniausiai žiemą sportuoju su slidėmis ant kalno ar tampydamas dukrą su rogutėmis. Dar labai mėgstu žiemą, nes žiemą būna žiemos ralis. Norėčiau ir aš mokėti taip važiuoti...

– Peršasi išvada, kad paskutinis sausio savaitgalis suplanuotas?

– Taip. Sausio 29-30 dienomis būsiu Utenos apylinkėse, kur vyks žiemos ralis.

– Į greičiausią žiemos festivalį vyksite vienas ar su šeima? 

– Visada tik su šeima. Kitaip manęs žmona ir neišleistų (juokiasi).

– Vyrus į „Halls Winter Rally“ traukia variklių skleidžiamas garsas, iki raudonumo įkaitę stabdžių diskai, greitis. Kas į festivalį vilioja jūsų šeimą, žmoną, vaikus?

– Tiesą sakant, mano žmona automobilius myli ne mažiau nei aš. Gal todėl, kad jos vairavimo stažas ilgesnis, ką ji visada mėgsta pabrėžti (šypteli). Be to, ši žiemos šventė – tai ne tik ralis. Visada randame papildomų pramogų, sutinkame draugų, bičiulių. Svarbiausia juk – kartu praleistas laikas.

– Šiemet organizatoriai vilioja skirtingų šalių virtuvėmis, muge, ralio sraigtasparniu, saugos tarnybų aktyvacijomis. Kuri iš jų įdomiausia jums? 

– Būtų tikrai labai įdomu pamatyti ralį iš paukščio skrydžio. Tikiuosi, bilietą į sraigtasparnį laimėsiu loterijoje (juokiasi). Bet nereikia pamiršti ir tradicinių žiemos ralio vertybių – paprasto, bet visada sušildančio laužo ir geros kompanijos. Žinau, kad naktiniai greičio ruožai šiemet bus ilgesni – nuo  to dar įdomiau.

– Esate patyręs šio festivalio gerbėjas, matyt, turintis ir savo favoritą? 

– Nežinau kaip galima nemylėti Dovilo Čiutelės ir jo legendinio „žiguliuko“. Tiesa, šiemet tarp dalyvių jo nematau. Bet jį kompensuos „žiguliuką“ vairuosiantis Tadas Kaušakys. Šių automobilių ekipažai visad tampa publikos numylėtiniais. O dėl favoritų, galvoju, kad Vytautas Švedas turės pranašumą prieš Vaidotą Žalą – jam juk nereikėjo kepti Dakaro ralyje.

Organizatoriai žada, jog dešimtasis, jubiliejinis, „Halls Winter Rally“ šiemet trykš pramogomis žiūrovams. Festivalio miestelis talpins visus norinčius, jiems žadamos penkių skirtingų šalių virtuvės, mugė, du renginio vedėjai, konkursai vaikams ir suaugusiems, gyva rezultatų iš greičio ruožų informacija ir analizė, tiesioginė radijo transliacija, specialiųjų tarnybų bei kariuomenės zonos, uždara žaidimų erdvė vaikams.

Oficialus „Halls Winter Rally“ atidarymas – sausio 29, penktadienį, 17:30 val. prie Utenos dugiafunkcinio sporto centro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius