-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai – Dakaro ralio aistruoliai

Keleiviai, vakar skridę lėktuvo reisu Vilnius – Stambulas, turėjo unikalią galimybę drauge pamatyti visą Kauno „Žalgirio“ ekipą ir į Argentiną skrendančią „General Financing – Autopaslauga by Pitlane“ komandą.
Žalgiriečiai ir B.Vanagas su komanda
Žalgiriečiai ir B.Vanagas su komanda / Gedmanto Kropio nuotr.

Eurolygos „Top 16“ etapą pradedantys žalgiriečiai prisipažino sekantys naujienas iš Dakaro ralio ir sergantys už ten važiuojančius lietuvių ekipažus.

„Stebime abiejų lietuvių pasirodymus, nes tai yra vienas iš didžiausių renginių pasaulyje. Smagu, kad lietuviai ten ne tik dalyvauja, bet pagal galimybes rodo, manau, tikrai gerus rezultatus ir garsina mūsų mažos šalies vardą“, – sakė komandos kapitonas Paulius Jankūnas.

Krepšininkas prisipažino ir pats vairuojantis visureigį, tačiau juo į bekelę nuklystantis tik vykdamas į medžioklę.

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Paulius Jankūnas
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Paulius Jankūnas

Vidurio puolėjas Robertas Javtokas jau seniai garsėja savo simpatijomis sportiškiems automobiliams, o laisvalaikiu domisi ir įvairiomis lenktynėmis: „Benediktui linkiu, žinoma, tik pergalės. Žiūrėsim, seksim. Praėjusiais metais žiūrėjom – gerai sekėsi. Tikėkimės, kad šiemet bus dar geriau – pasieks kuo aukštesnę vietą. Lauksim sugrįžtant!“

Tuo metu vienas garsiausių šalies lenktynininkų B. Vanagas visos „General Financing – Autopaslauga by Pitlane“ komandos vardu Lietuvos čempionams palinkėjo nesustoti Eurolygos kovose: „Mes toliau skrisime į Braziliją ir į Buenos Aires, Argentiną – į mūsų Dakarą. „Žalgirio“ Dakaras bus Stambule, kur jie susitiks ir kausis su Stambulo „Galatasaray“. Didžiausi mūsų linkėjimai Jums! Tikimės, kad Jūsų „Top 16“ keliaus tolyn.“

Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Benediktas Vanagas bando „Toyota Hilux“
Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr./Benediktas Vanagas bando „Toyota Hilux“

Septintą kartą Pietų Amerikos žemyne rengiamas Dakaras aprėps 9000 kilometrų maršrutą, iš kurių 5000 kilometrų drieksis greičio ruožuose. Varžybų dalyviai važiuos per tris valstybes: Argentiną, Boliviją ir Čilę. Sausio 4 dieną Dakaro dalyviai startuos pirmajame greičio ruože Argentinoje, Buenos Airėse, o sausio 17 dieną dalyviai finišuos ten pat – Buenos Airėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius