-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šimtai gerbėjų pasitiko sugrįžusius iš Dakaro lietuvius

Pirmadienio vakarą Vilniaus oro uoste buvo šimtai žmonių: visi susirinko pasveikinti iš Dakaro ralio grįžusių trijų lietuvių komandų. Tiek daug lietuvių sunkiausiu pasaulio lenktynių maratonu vadinamose varžybose nedalyvavo jau dešimtmetį.

Benedikto Vanago ir Sebastiano Rozwadowskio ekipažas sausio 2-16 dienomis vykusiame maratone užėmė 26-ą vietą, Antano Juknevičiaus ir Mindaugo Slapšio – 27-ą. Trečiasis lietuviškas ekipas, Vaidotas Žala su Sauliumi Jurgelėnu, finišo nepasiekė įstrigę kopose, tačiau pelnė daugybės lietuvių simpatijas dėl nuoširdumo bendraujant ir atkaklumo varžybose.

B.Vanagui tai buvo jau ketvirtas Dakaro ralis, A.Juknevičiui, kaip lenktynininkui, – penktas, o V.Žalai – pirmas.

Visi trys ekipažai su keliomis dešimtimis lydinčių asmenų (žurnalistų, mechanikų ir komandų vadovų) į Vilnių parvyko tuo pačiu reisu iš Frankfurto.

„Taip sutinkami esame pirmą kartą. Keistas, tačiau malonus jausmas. Nesitikėjome, kad žmonių bus tiek daug. Panašu, kad Dakaras Lietuvoje populiarėja. Esame susijaudinę“, – kalbėjo iš lėktuvo išlipę ir gausaus būrio aistruolių sutikti „Agrorodeo“ komandos nariai Vaidotas Žala ir Saulius Jurgelėnas.

Lenktynininkai neslėpė, kad, nepaisant to, jog šių metų varžybos ką tik pasibaigė, mintys apie kitų metų Dakarą jau užklumpa – tikslo dalyvauti 2017-ųjų sausio mėnesį vyksiančiame maratone neatmetė nei vienas lietuvis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius