Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fotopolicija. Bėda didžiulio hibridinio „Lexus“ savininkui: vieta yra, bet netelpa!

Šalia populiaraus prekybos centro užfiksuota kiek neįprasta gyvenimiška situacija: prabangaus limuzino klasės automobilio vairuotojas, regis, tiesiog netilpo į laisvą vietą, o erdvesnės aikštelės ieškoti nesivargino.
Kiek daugiau nei 5 metrų ilgio limuzinas yra ir pakankamai platus: 1 875 mm. Palyginimui, šalia stovinčio „Opel“ plotis – 1 753 mm.
Kiek daugiau nei 5 metrų ilgio limuzinas yra ir pakankamai platus: 1 875 mm. Palyginimui, šalia stovinčio „Opel“ plotis – 1 753 mm. / Mindaugo T./15min.lt skaitytojo nuotr.
Temos: 1 Fotopolicija

Vieta, regis, yra, bet vietos joje negana. Su tokia problema susidūrė didžiulio hibridinio „Lexus“ vairuotojas, sostinės Laisvės prospekte atvykęs prie populiaraus prekybos centro „Pasidaryk pats“.

Panašu, kad juodos spalvos 2008-ųjų laidos „Lexus LS 600 h“ limuzino su išskirtiniais numeriais vairuotojas norėjo sustoti kuo arčiau paradinio įėjimo. Neįgaliųjų vietos vilniečio  nedomino, tačiau greta esanti laisva aikštelė tarp „Opel“ ir „Renault“ automobilių patraukė jo dėmesį.

„Gali būti, kad jis netgi atsirėmė priekiniu ratu į opelio padangą. Aš tai jį suprantu – netgi jei būtų įlindęs į tą plyšį, kaip po to atsidaryti dureles ir išlipti?“ – keistokai mašiną palikusio vairuotojo nesmerkia 15min.lt skaitytojas Mindaugas T.

Jo darytose nuotraukose akivaizdžiai matyti, kad „Renault Laguna“ vairuotojas mašiną pasistatė tiesiai, bet ne itin kruopščiai, ant linijos. Prie pat linijos stovi ir „Opel Astra“. Todėl atvykėliui su „Lexus“ liko tik siauras tarpas, juolab, taupant erdvę, stovėjimo vietos šalia prekybos centrų projektuojamos siaurokos.

„Aišku, žmogus galėjo važiuoti ieškoti kitos vietos, tačiau buvo tikrai daug mašinų, tai nežinau, ar lengvai rastų“, – svarstė nuotraukų autorius.

15min.lt dėkoja Mindaugui T. už atsiųstas nuotraukas ir pastebėjimus!

Naujienų portalas ir dienraštis „15min“ tęsia akciją: fotografuok, filmuok keistus kelių reiškinius, neteisingai pastatytus ženklus, kelių erelius, KET pažeidėjus, gatvių teršėjus bei kitokio plauko chuliganus ir siųsk nuotraukas bei video fotopolicija@15min.lt.

Arba pats tapk žurnalistu ir publikuok naujienas atsinaujinusiame skaitytojų portale Ikrauk.15min.lt.

Mindaugo T./15min.lt skaitytojo nuotr./Savitai pastatytas limuzinas Lexus LS 600 h
Mindaugo T./15min.lt skaitytojo nuotr./Savitai pastatytas limuzinas „Lexus LS 600 h“

DAUGIAU PANAŠIŲ VAIZDŲ RASI www.fotopolicija.lt

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius