Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 23 /14:17

Fotopolicija: kelių gaidelis ar kelių žudikas su baltu BMW?

Skaitytojas Evaldas redakcijai atsiuntė užfiksuotą akivaizdų Kelių eismo taisyklių pažeidimą. BMW vairuotojo elgesys automagistralėje prasilenkia su bet kokia logika ir sveiku protu.
Temos: 1 Fotopolicija

„Kelių gaidelis automagistralės ruože Kaunas–Vilnius, nufilmuotas 2016 m. gegužės 22 d., 18.22 val. Vairuotojas tikrai laikosi bukapročio BMW vairuotojo stereotipo“, – piktinasi Evaldas.

Pagal Kelių eismo taisyklių reikalavimus toks manevras yra griežtai draudžiamas, nebekalbant jau apie baltojo BMW greitį. Sprendžiant pagal vaizdo įrašą, BMW vairuotojo elgesį galima traktuoti kaip chuliganišką ir keliantį didelį pavojų eismo dalyviams.

Taip siautėja atvykėliai?

Papildyta skaitytojo informacija. Į 15min redakciją paskambinęs skaitytojas iš Kauno pranešė daugiau informacijos apie šį pavojingai važinėjantį BMW. Jo teigimu, tai – Kaune gyvenantys emigrantai iš pietų. Kauniečiai juos vadina „turkais“, bet jie gali būti ir iš Azerbaidžano ar kitos kaimyninės šalies. Pasak skaitytojo, ši „linksma“ kompanija gyvena daugiabutyje, vadinamame „bokštu“ Kauno centre, Kęstučio g.

Kitas skaitytojas – Žydrūnas – patikslino, kad šie piliečiai – studentai iš Švedijos, studijuojantys Kaune stomatologiją (Lietuvos sveikatos mokslų universitete). Jie gyvena Vytauto pr., netoli buvusios autobusų stoties.

TAIP PAT SKAITYKITE: 10 pažeidimų, už kuriuos kelių policija galėtų bausti beveik kiekvieną.

„Draudžiama transporto priemonėms (išskyrus dviračius) apvažiuoti ta pačia kryptimi važiuojančias transporto priemones iš dešinės (išskyrus leistiną sukančių į kairę, apsisukančių transporto priemonių apvažiavimą iš dešinės) važiuojant kelkraščiu, lėtėjimo ar greitėjimo juosta. Ta pačia kryptimi lėčiau važiuojančias transporto priemones rekomenduojama apvažiuoti iš kairės“, – rašoma KET.

VIDEO: Vaizdo registratoriaus įraše – itin įžūlus ir pavojingas manevras

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius