Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Fotopolicija: Prie „Hummer“ vairo – iš tiesų neįgalusis!

Naujienų portalas 15min.lt ir dienraštis „15min“ skelbia akciją: fotografuok, filmuok „kelių erelius“, gatvių teršėjus bei kitokio plauko chuliganus ir siųsk nuotraukas bei video 15min@15min.lt.
Fotopolicija: Hummeris
Fotopolicija: „Hummer" / 15min.lt skaitytojo Nerijaus J. nuotr.
Temos: 1 Fotopolicija

Ne visi negalią turintys vairuotojai važinėja tik zaporožiečiais ar panašaus kuklumo transporto priemonėmis. Tačiau ir ne visi pilietiškai nusiteikę 15min.lt skaitytojai, fotografuojantys pažeidėjus į rubriką „Fotopolicija“, yra aiškiaregiai, kad žinotų, jog prabangių mašinų savininkai iš tiesų yra neįgalieji.

Garsūs Kauno verslininkai Budriai nepatingėjo savąjį „Hummer" visureigį papuošti išskirtiniais valstybiniais numeriais LATINO, tačiau niekaip neprisiruošia pažymėti automobilio lipdukais „Neįgalusis“.

Nenuostabu, kad juodasis „Hummer" Kaune pakliuvo į „Fotopolicijos“ agentų taikiklį.Niekada nestatau į invalidų vietas. Niekada gyvenime nesu pastačiusi! – tikino kaunietė verslininkė I.Budrienė.

 

15min.lt susisiekė su kauniete verslininke, restorano „Briedžių medžioklė“ ir klubo „Latino“ savininke Inga Budriene bei pasiteiravo, kas pastaruoju metu vairuoja šį „Hummer". „Aš!“ – nedvejodama atsakė pašnekovė.

Tačiau papasakojus apie nuotrauką, kurioje Budrių „Hummer" užfiksuotas neįgaliųjų vietoje, 34 metų ponios Ingos versija pasikeitė: „Mano vyras turi neįgaliojo pažymėjimą, jis yra neįgalus!“

I.Budrienė paaiškino, jog keturiasdešimtmetis ponas Darius yra 50 proc. nedarbingas dėl stuburo išvaržos.

„Jeigu stato invalidų vietoje, vadinasi, važiuoja mano vyras arba mes važiuojame kartu. Tokiais atvejais mašinoje už stiko paliekame invalido pažymėjimą. O aš viena niekada nestatau į invalidų vietas. Niekada gyvenime nesu pastačiusi!“ – tikino 15min.lt pašnekovė I.Budrienė.

 

KONKURSO TAISYKLĖS

Labai dažnai nuotaiką sugadina neįgaliųjų vietose pastatyti prabangūs automobiliai ar vidury kiemo numesta surūdijusi nevažiuojanti keturratė lupena. O jeigu Kelių eismo taisykles pažeidžia patys pareigūnai, palikę automobilį po ženklu „Sustoti ir stovėti draudžiama“, tai tiesiog rankos niežti griebti fotoaparatą ar telefoną su integruota kamera ir įamžinti tokį įžūlų savanaudį. Prisijunk prie projekto „Fotopolicija“ ir keisk pasaulį! Taip pat kviečiame filmuoti kelių siaubūnus ir siųsti video. Siųsdami medžiagą jūs prisiimate visą atsakomybę dėl jos autentiškumo ir garantuojate, kad vienintelis teisėtas autorius esate jūs pats.

Visą spalio galeriją gali peržiūrėti puslapio dešiniajame kampe viršuje arba čia.

Lapkričio mėnesio Fotopolicijos galeriją rasite čia.

Tris originaliausių vaizdelių autorius iki Kalėdų apdovanosime didžiausio automobilių švaros tinklo Lietuvoje „Švaros broliai“ paslaugų komplektais, kurių kiekvieno vertė – 300 litų. Vėliau konkursą tęsime.

Nesnausk, siųsk jau dabar.

 

„Siunčiame šį kadrą jūsų fotokonkursui „Fotopolicija“. Nuotrauka daryta Kaune (prie „Hypermaximos“ Savanorių pr.). Šis prabangus „Hummer" stovėjo ten visą dieną. Negalejome eidami pro šalį to neužfiksuoti, nes mašinos numeriai irgi neeiliniai. Tiesiog šlykštu žiūrėti, kai „turtingieji“ taip elgiasi..." – pasipiktinimo neslėpė skaitytojas Nerijus J.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius